logo
logo
Zodra je de shop komt binnenlopen, merk je
meteen dat de aandacht hier volop uitgaat naar de klant.

Tattoo Shop Tattoo Joey Zwolle

Helaas is het concept van Tattoo Joey gestopt in Zwolle. Wij verwijzen graag iedereen door naar onze tattooshops in Geldrop en Roermond.

Tattoo shop Tattoo Joey Zwolle is gespecialiseerd in realistische kunstwerken. Wij zijn de nieuwste tattoo shop in Zwolle en leveren ook het beste werk. Al jaren zit Tattoo Joey gevestigd in Geldrop maar daar is verandering ingekomen. Bij ons inย Zwolle maar ook inย Roermond kunt u nu ook genieten van het concept van Tattoo Joey. Het aanbrengen van kunst op huid met een verbintenis voor het leven is een unieke manier van creรซren. Kom een keer langs tijden een van onze info dagen. Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken. Tattoo Joey Zwolle is een grote shop waarin kunst en cultuur bij elkaar komen, gemaakt door 6 gemotiveerde creatieve artiesten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en streven er dan ook naar elke dag mooie en kunstzinnige tattoos te maken!

Ben je al benieuwd naar onze kunstwerken?

Tattoo joey vlag

TATTOO HELPDESK

Er komen de laatste tijd veel vragen binnen rondom infodag. Normaliter kon dit fysiek, echter wegens de corona maatregelen hebben wij besloten een Tattoo Helpdesk op te gaan zetten. Wil jij meer info voor een tattoo ? Stel je vragen middels whatsapp:

Tattoo Joey - De nr.1 realistische tattoo shop van Zwolle
Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Vragen, twijfels, problemen? Wij zijn hier om u te helpen!
Verbinden...
Welkom bij Tattoo Joey. Laat je gegevens achter zodat we, zelfs als je niet op de site bent, contact met je op kunnen nemen.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Welkom bij Tattoo Joey. Laat je gegevens achter zodat we, zelfs als je niet op de site bent, contact met je op kunnen nemen.
:
:
Deze chatsessie is beรซindigd
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht