Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in zeus tattoo’s

Voor de beste zeus tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Zeus tattoo

Voordat je zomaar een tattoo kunt nemen moet je natuurlijk wel weten welke stijlen en symbolen je kiest voor jouw Zeus tattoo. De Zeus tattoo is nog altijd een zeer populaire keuze om voor te gaan. Ben je benieuwd wat nu eigenlijk de betekenis is achter de Zeus tattoo dan zou je snel dit artikel door moeten lezen. De belangrijkste info is namelijk onder elkaar gezet.

Zeus en Poseidon – de grootste oppergoden

De meeste mensen hebben wel eens van Zeus gehoord. Dit is natuurlijk de meest bekende god die de oude Grieken kennen. De god Zeus staat bekend als de oppergod en wordt dan ook gelijk gezien als de meest belangrijke god. Het is een god die aan het hoofd staat van alle andere goden. Een van de meest belangrijke kenmerken van Zeus is dat hij bliksemschichten af kan schieten. Zeus stond ook bekend om het feit dat hij in iedere vorm kon veranderen, als we de oude mythes mogen geloven in ieder geval.

Realisme en Zeus tattoos

Wil je nu zelf een Zeus tattoo laten zetten dan is het over het algemeen de meest logische keuze om te kiezen voor een tattoo met een realistische uitstraling. Dit maakt het namelijk mogelijk om alle details pas echt goed te laten zien, denk bijvoorbeeld aan het gezicht van Zeus. Indien je graag een minimalistisch design wilt zetten dan kan dit natuurlijk ook. Deze afbeeldingen van Zeus hebben vaak wat minder details, maar laten alsnog zien om welke god het eigenlijk gaat. uiteraard zijn wij in staat om alle mogelijke soorten stijlen terug te laten komen in de tattoo.

Betekenis van een Zeus tattoo

Zeus is echt een super goede keuze voor een tatoeage. Dit is het soort tatoeage die je kunt laten zetten als je op zoek bent naar een afbeelding die echt opvalt op je huid en tegelijkertijd laat zien wie je bent. Zeus staat symbool voor kracht en macht omdat hij de god van de lucht, donder en bliksem is. Dit zorgt ervoor dat een Zeus tattoo met name populair is onder de heren, al staat het je uiteraard vrij om ook als dame te kiezen voor een mooie Zeus tattoo bij onze tattooshop.

Kies jij voor een Zeus tattoo?

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel wat meer weet over het laten zetten van een Zeus tattoo. Door de populariteit rondom de Griekse mythologie is een Zeus tattoo echt een super leuke keuze om zelf te laten zetten binnen onze tattooshop. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer soorten stijlen en figuren te vinden die wij voor jou kunnen zetten. Benieuwd welke dit zijn? Blijf dan zeker even hangen op deze site en neem een kijkje bij de talloze andere artikelen!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!