Verdoving tijdens je afspraak

Een extra stap

Een positieve en soepele ervaring staat bij ons voorop. Voor sommige mensen kan het zetten van een tattoo veel ongemak of zelfs pijn met zich meebrengen. Daarom doen wij bij Tattoo Joey ons uiterste best om het iedereen zo comfortabel mogelijk te maken en nemen we hiervoor zelfs een extra stap om die aangename ervaring te kunnen garanderen. 

Algehele anesthesie

Daarom leveren wij, in samenwerking met YuCo Medical, vanaf 1 maart 2024 optionele tattoo sessies met anesthesiologische zorg. Binnen deze dienst is het voor elke tattoo liefhebber, met een behoefte aan algehele anesthesie, mogelijk om zijn/haar tattoo pijnloos en gemakkelijk te laten zetten. Afhankelijk van het formaat, en in goed overleg met jouw tattoo artiest, wordt er bepaald hoeveel sessies nodig zijn inclusief anesthesie. 

Jouw comfort

Het anesthesieteam, samen met alle benodigde apparatuur en medicatie (geleverd door AIC Services), zorgt ervoor dat jouw ervaring met algehele anesthesie zo soepel mogelijk zal verlopen. Daarbij zal jouw tattoo artiest, tijdens de algehele anesthesie, er zorgvuldig en nauwkeurig voor zorgen dat jouw gewenste tattoo de afgesproken vooruitgang of afwerking krijgt. Na het afronden van de sessie krijg je uiteraard alle ruimte en tijd om voldoende te herstellen van de anesthesie. 

Tatoeëren onder verdoving in de spotlight

Onlangs hebben wij een baanbrekende service geïntroduceerd: verdoving tijdens je tattoo afspraak. Deze innovatie heeft niet alleen een golf van enthousiasme veroorzaakt onder onze klanten, maar ook de aandacht van de pers en media getrokken. Kranten en radiostations hebben uitgebreid verslag gedaan van deze unieke aanpak, waarmee we de drempel voor het laten zetten van een tattoo aanzienlijk verlagen. De samenwerking met YuCo Medical biedt onze klanten de mogelijkheid voor een pijnloze ervaring, een primeur in de tattoo-wereld.