Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Tribal tattoo

Voor de meeste unieke tribal tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk en de meeste exclusiefste tatoeages plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de tribal tattoo

Wil je zelf een tattoo nemen dan zal je goed na moeten denken over de stijl van de tattoo. De tribal tattoo is nog altijd een zeer populaire optie om te kiezen. In dit artikel laten wij je net even wat meer zien over de symbolen en de betekenis achter de tribal tattoo.

Een tribal tattoo sleeve

De meeste mensen die ervoor kiezen om een tribal tattoo te zetten gaan voor een tattoo die de hele arm beslaat, ook wel de bekende sleeve tattoo. Voor het plaatsen van een tribal tattoo is het mogelijk om voor een van de onderstaande plekken te kiezen.

Bovenarm

De meeste tribal tattoos lopen van de bovenarm door naar de onderarm. Soms beslaat de tattoo ook een deel van de schouder. Op de schouder wordt vervolgens een patroon gezet met bijvoorbeeld een zon in het midden.

Onderarm 

Ook op de onderarm is het mogelijk om een tribal tattoo aan te brengen. We zien dat dit vaak gebruikt wordt voor de Maori tattoos, al kan je ook kiezen voor een Polynesische tattoo.

Betekenis van de tribal tattoo

De term tribal tattoo is afkomstig van de tattoos die gebruikt worden door stammen. Deze stammen hebben ieder een eigen kenmerkende stijl. Zo is de Maori tattoo bekend geworden om de cirkels die samen een patroon vormen. Bij de stammen uit Polynesië zien we dat er juist wat meer rechte lijnen gebruikt worden. Al deze verschillende stijlen kunnen onder worden gebracht onder het begrip tribal tattoo. Een tribal tattoo is in feite een tattoo die gekoppeld kan worden aan een stam.

Een tribal tattoo op de onderrug

Vroeger was het erg populair om een tribal tattoo te zetten op de onderrug. Dit werd met name gedaan door mensen die wel een tattoo wilden maar die geen zin hadden in een hele sleeve. Deze mini tribal tattoos zijn vandaag de dag niet meer zo populair. Wel zien we dat de kleinere tribal tattoos geplaatst worden op onopvallende plekken als de voet, de binnenkant van de onderarm of achter het oor.

Fenix Lexicon en Viking tattoo

Bij sommige tribal tattoos worden er historische symbolen gebruikt. Zo is het mogelijk om een tribal tattoo met een Fenix Lexicon te zetten, ook wel een afbeelding van een Phoenix. Deze vogel staat voor onsterfelijkheid en kracht. Tevens kan je gaan voor een Viking tattoo. Deze soort tribal tattoo is te herkennen aan afbeeldingen uit de Noorse mythologie. Hier worden bijvoorbeeld afbeeldingen van slangen of goden gebruikt om een verhaal te laten zien.

Mocht je zelf een tribal tattoo willen zetten dan heb je dankzij de informatie uit dit artikel in ieder geval een beter beeld over de betekenis en over de symbolen die terug kunnen komen. Blijf zeker even hangen op deze site als je nog meer te weten wilt komen over de diverse soorten stijlen die je kunt kiezen als het aankomt op tattoos.

Veelgestelde vragen over onze tattoo naalden

Wat is een tattoo sleeve?

Wanneer meerdere tatoeages de gehele arm opvullen heb je het over een tattoo sleeve. Dit is een van onze specialiteiten!

Waar kan ik ideeën op doen voor een sleeve?

Bekijk ons portfolio op onze website of volg een van onze live sessies.

Wat zijn de kosten van een sleeve?

Elke tattoo sleeve is uniek. Onze tatoeëerders werken uitsluitend aan de meest unieke tattoo sleeves en de prijs hiervan is nooit hetzelfde.

Welke tatoeages komen vaak voor in een tattoo sleeve?

Rozen, wolken of bijvoorbeeld viking tattoo sleeves. Lees hierover meer op onze website!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!