Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop voor vrouwen

Voor de meeste exclusieve tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en de meeste exclusiefste sleeves plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Black and Grey tattoo’s

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek Black and Grey tatoeages

Tattoo’s voor mannen

Ook mannen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey. Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor mannen

Ontdek welke tattoo het beste bij jou past!

De tattoo sleeve tips speciaal voor vrouwen!

Waar Tattoo Joey bekend om staat? Zijn super realistische tattoo sleeves! Ja dames je ziet bijna niet het verschil of het nou echt is of niet. Veel vrouwen kiezen ervoor om een bloem te tatoeëren zoals een roos bijvoorbeeld? Dat kan ook in het 3d worden getatoeëerd en ja dan lijkt het net of er echt een roos op je arm ligt. De mogelijkheden zijn oneindig en voor echt een exclusieve tattoo sleeve moet je bij Tattoo Joey zijn.

De tatoeage sleeve op het bovenarm noem je de halve sleeve

De tattoo sleeve op het bovenarm kan je als vrouw zijnde makkelijk verbergen. Mocht dit nodig zijn i.v.m. je werk en je wilt toch super graag een sleeve laten tatoeëren. Op de plek wordt vaak een armband van bloemen bijvoorbeeld getatoeëerd of een dier zoals een tijger tattoo of een olifant.

Een tattoo sleeve op je onderarm is natuurlijk ook heel vet!

Dames de onderarm is natuurlijk een hele mooie plek voor een sleeve vol tattoo’s. Denk bijvoorbeeld aan een naam van iemand die veel voor je betekend en daarom heen vogels en wolken of bloemen. Maar een religieuze tattoo stijl staat ook heel mooi op het onderarm.

Vrouwen kiezen ook vaak voor kleine tattoo’s

Kleine subtiele tattoo’s veel vrouwen kiezen hiervoor. symbolen met bijvoorbeeld een mooie betekenis of een tekst in een andere taal zoals in het Latijns. De kleine tattoo staat natuurlijk ook heel mooi, elegant en ook sexy!

De meeste dames tatoeëren op hun vinger, nek of sleutelbeen

Een aantal plekken waar je bijvoorbeeld deze kleine tattoo’s kunt plaatsen? Veel vrouwen kiezen voor een tekst/naam op hun sleutelbeen, een vlinder of mandala in hun nek en voor letters of een symbool zoals een hartje op of tussen hun vingers.

Tattoo voorbeelden om nog meer ideeën op te doen speciaal voor vrouwen

Een tatoeage kiezen is natuurlijk geen makkelijke keuze. Daarom hebben wij alle plekken op een rijtje gezet en een aantal tattoo suggesties voor vrouwen erbij vermeld. Alle tattoo voorbeelden kan je vinden op ons portfolio. Dus dames willen jullie meer ideeën voor de toekomstige tattoo projecten lees dan onderstaande tekst of neem een kijkje op ons portfolio!

De zijkant van de bovenbeen

De bovenbeen is een plek die door vele vrouwen wordt getatoeëerd denk bijvoorbeeld aan een naam of rozen op de heup! Maar religieuze tatoeages zie je ook nog steeds vaak voorbij komen op het bovenbeen.

Boven op de hand of je vingers

Veel vrouwen kiezen voor een klavertje vier of bijvoorbeeld een hartje als symbool tattoo tussen of op hun vingers. Maar veel dames kiezen ook voor een rozen tattoo voor op hun hand.

Op je rug of zij

Vroeger zag je deze tatoeage vaak voorbij komen. Veel vrouwen hadden een draak op hun zij getatoeëerd. Tegenwoordig zie je steeds meer mandala’s voorbij komen op bijvoorbeeld de bovenkant van je rug.

Onder de borsten

De meest sexy tattoo voor vrouwen die er is! De mandala tattoo onder de borsten begint steeds populairder te worden. Ben je niet zo van de mandala tatoeages? Een naam of tekst staat ook heel mooi naast of rond de borsten.

Op de schouder

Rozen, mandala’s of andere bloemstukken zetten veel vrouwen een tattoo van op hun schouder. Meestal laat je de tatoeage doorlopen tot over je sleutelbeen of bovenarm. Je kan hier dus heel creatief mee zijn!

Je heup of billen

Veel vrouwen laten bloemstukken bij hun billen en heup tatoeëren. Een bloemetje op een bil of een bloemenstuk tattoo die overloop van de heup tot aan de billen.

De kleine betekenisvolle tattoo is het populairst bij vrouwen

Veel vrouwen kiezen toch voor een kleine subtiele tattoo op bijvoorbeeld hun zij of pols. Deze tatoeages staan snel schattig, sexy of elegant. Wie wilt dat nou niet! Je kan bijvoorbeeld voor een naam kiezen die veel voor je betekend of een betekenisvolle symbool!

Rozen en namen tatoeages zie je ook vaak!

Veel dames tatoeëren bijvoorbeeld een naam. Nou kan je hier heel creatief mee zijn door hem bijvoorbeeld in een rozen blad te tatoeëren. Misschien is de old school tattoo stijl wel iets voor jou? Dat kan namelijk verrassend ook heel vet staan!

De Mandala tattoo’s zijn onwijs populair bij de dames

Deze tattoo kan je werkelijk op elk lichaamsdeel plaatsen. De mandala kan zo worden ontwerpen dat hij overal perfect tot zijn recht komt. Vaak zie je de mandala tattoo bijvoorbeeld aan de bovenkant van de rug of bijvoorbeeld onder de borsten.

Kies voor een kleine betekenisvolle tattoo

De kracht van een tatoeage kan heel sterk zijn! Veel vrouwen kiezen bijvoorbeeld voor namen of symbolen die veel voor hun hebben betekend in het leven. Een betekenisvolle tattoo is iets wat wij zeker aanraden om te tatoeëren.

Veelgestelde vragen over vrouwen tattoo’s

Wat is een tattoo populaire sleeve voor vrouwen?

Veel vrouwen voor bloemen zoals rozen of mandala's.

Tattoo ideeën en inspiratie op doen voor vrouwen?

De populairste designs vind je op onze website! Veel vrouwen kiezen voor een kleine tattoo of bijvoorbeeld een naam of symbool die veel voor hun betekend.

Wat zijn de kosten van een sleeve?

Elke tattoo sleeve is uniek. Onze tatoeëerders werken uitsluitend aan de meest unieke tattoo sleeves en de prijs hiervan is nooit hetzelfde.

Welke tatoeages komen vaak voor in een tattoo sleeve?

Rozen, letters en namen of symbolen viking tattoo sleeves. Lees hierover meer op onze website!

Tattoo Joey wachtlijst

Schrijf je nu in op onze wachtlijst en wordt op de hoogte gehouden van agenda openingen en (gast) nieuwe artiesten.