Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in tattoo sleeves

Voor de meeste unieke tattoo sleeves van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en de meeste exclusiefste sleeves plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Geen inspiratie? Zie onze tattoo sleeve ideas

Heeft u geen idee wat voor tatoeages u wilt laten zetten? Onze tattoo artiesten kunnen u de juist weg ophelpen. Zij hebben veel tattoo mouw creativiteit die ze voor u kunnen uitwerken. De tattoo artiesten van Tattoo Joey beschikken over veel ervaring en onze specialiteit zijn realistische tattoo’s. Tijdens een video gesprek kunnen we het thema van uw sleeve bespreken. Het is ook mogelijk om een aantal voorbeelden en ideeën aan u te laten zien zodat u een z’n goed mogelijk beeld krijgt. Bekijk ons portfolio voor een uitgebreid aanbod van alle tattoo sleeve ideas!

Zie de mooiste tattoo sleeve designs voor vrouwen

Het begint steeds populairder te worden. De tattoo sleeve ook wel mouw genoemd onder de vrouwen! Wat is het nou precies voor een tatoeage? Het is een tattoo die heel je arm bedekt. Zeer gewaagd, maar o zo mooi.

Vrouwen kiezen vaak voor een bloemen sleeve

Waarom dames vaak voor bloemen kiezen in hun tattoo sleeve? Bloemen zien er natuurlijk mooi en elegant uit maar elke bloem beschikt ook weer over een andere betekenis! De roos staat bijvoorbeeld voor liefde en de lelie voor geluk.

Kosten en mogelijkheden

Vind u het als vrouw fijner dat een vrouw uw tatoeëert? Bij ons is dat zeker mogelijk! U kunt ook een video afspraak met een van onze specialisten inplannen voor een design afspraak of om de kosten te bespreken.

Mannen kiezen vaak een voor een viking tattoo sleeve

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de meest realistische tattoo sleeves voor mannen. Heeft u al gekeken naar een aantal van onze projecten? Het zijn gewoon verbazingwekkende kunstwerken op uw huid. Ragnar en Floki zijn 2 zeer bekende vikingen en komen ook vaak terug in de viking sleeve. De overgangen en details die Tattoo Joey hanteert zijn van top niveau. Wij kunnen ook andere stijlen tattoo sleeves zetten zoals bijvoorbeeld in old school.

Ook tatoeëren wij vaak een skull sleeve

De skull is uiteraard een tatoeage die vaak wordt getatoeëerd. De skull tattoo is dan ook mooi te verwerken in een sleeve!

Tattoo sleeve leg, wel of niet pijnlijk?

De tattoo sleeve leg begint steeds populairder te worden. Vooral in de zomer komt deze heel mooi in zicht. Natuurlijk heeft iedereen een andere pijngrens maar een tatoeage voor uw been is redelijk qua hoeveel pijn het doet. Er zijn natuurlijk een aantal plekken die een stuk pijnlijker zijn dan andere. Bijvoorbeeld uw knieholte en uw enkel zijn gevoelige plekken.

Tattoo sleeve half begint steeds populairder te worden

Wat maakt de halve tattoo sleeve nou zo populair? Je kunt de tatoeage makkelijk verbergen. Op de manier kan je er zelf voor kiezen wanneer iemand jou tattoos wel ziet of niet kan zien.

Een halve sleeve kan je makkelijk verbergen

Dit kan ideaal zijn i.v.m. diverse beroepen waarbij zichtbaarheid van tatoeages niet worden gewaardeerd. Maar ook bijvoorbeeld als je zelf vind dat het slimmer is om een tatoeage even niet te tonen is dit een oplossing!

Tattoo sleeve arm is de meest voorkomende sleeve plek die er is

Als je aan de positie van een sleeve moet denken dan denk je al gauw aan de arm. De tattoo sleeve arm is de populairste onder zijn soort. Waarschijnlijk komt dit omdat deze sneller zichtbaar zal zijn dan de been. Waarom een sleeve nou zo vet is? De tattoo artiest kan al zijn/haar creativiteit hierin kwijt. Het combineren en puzzelen van alle losse tattoos tot een groot geheel. De uitkomst daarvan ziet u op deze pagina!

Wij helpen jou met het design voor jouw tattoo mouw

Bent u al overtuigd en wilt u dat wij uw arm gaan ontwerpen? Onze Tattoo shop zit gevestigd in Geldrop. Wij hebben een groot team aan tattoo artiesten en d.m.v. een video gesprek kunt u zelf onderzoeken welke artiest het beste bij u past. Wij verwelkomen u graag in onze tattoo shop!

Hieronder nog een paar veelvoorkomende Sleeve ideeën

Een tattoo sleeve heeft natuurlijk ook opvulling nodig. Nou hebben wij een aantal populaire tatoeages voor jullie op een rijtje gezet. Ook een aantal populaire tattoo stijlen en  informatie over de prijzen.

Wolken

Zoals jullie weten worden er heel vaak wolken getatoeëerd als opvulling van een tattoo sleeve. Dit zie je bijvoorbeeld heel vaak voorbij komen bij voetballers.

Mandala op een been sleeve

De mandala tattoo stijl zie je steeds vaker terug komen op benen. Vooral vrouwen kiezen voor deze tattoo stijl.

Wilt u graag weten wat de prijs is van een tattoo sleeve?

Helaas kunnen wij hier geen antwoord opgeven. Elke sleeve is natuurlijk anders en wij werken alleen aan de mooiste kunstwerken. In sommige tattoo stijlen zit meer tijd dan in andere en dat geldt ook zo voor sommige tatoeages. 

Veelgestelde vragen over een tattoo sleeve

Wat is een tattoo sleeve?

Wanneer meerdere tatoeages de gehele arm opvullen heb je het over een tattoo sleeve. Dit is een van onze specialiteiten!

Waar kan ik ideeën op doen voor een sleeve?

Bekijk ons portfolio op onze website of volg een van onze live sessies.

Wat zijn de kosten van een sleeve?

Elke tattoo sleeve is uniek. Onze tatoeëerders werken uitsluitend aan de meest unieke tattoo sleeves en de prijs hiervan is nooit hetzelfde.

Welke tatoeages komen vaak voor in een tattoo sleeve?

Rozen, wolken of bijvoorbeeld viking tattoo sleeves. Lees hierover meer op onze website!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!