Ben je op zoek naar een tattooshop in Roermond gespecialiseerd in realistische tattoos? Dan ben je bij Tattoo Joey aan het goede adres! In deze blog lees je waarom Roermond een goede keuze is om jouw tattoo te laten zetten. Combineer je afspraak met een leuke dag in Roermond!

[prkwp_spacer size=”32″]

Winkelen in Roermond

[prkwp_spacer size=”15″]

Één van de dingen waar Roermond bekend om is, is de Designer Outlet Roermond. In de designer outlet shop jij je favoriete merken voor een lage prijs. De outlet heeft 185 winkels en trekt jaarlijks zo’n 10 miljoen bezoekers. Maar er zijn meer leuke winkels te vinden in Roermond! In de binnenstad vind je de leukste speciaalzaken. In het pand naast Tattoo Joey is bijvoorbeeld Het Hobbelpaardje gevestigd. Deze winkel is gespecialiseerd in bordspellen! Verderop in de straat vindt je DanDé; een interieurzaak waar je meegenomen wordt in een wereld van luxe stoffen, intense kleuren en mooie materialen. DanDé heeft ook de shop van Tattoo Joey Roermond en Zwolle ingericht! Loop eens door de binnenstad en laat je verrassen door de bijzondere winkels die Roermond te bieden heeft.

[prkwp_spacer size=”32″]

Architectuur

[prkwp_spacer size=”15″]

Prachtige architectuur en imposante gebouwen: ook daar staat Roermond om bekend. De oudste gebouwen in het centrum van Roermond dateren uit het jaar 1200. In de binnenstad kun je dus ruim 800 jaar aan architectuur zien! Bezoek de Munsterkerk, de Kathedraal, de Steenen Trappen en het Prinsenhof.

[prkwp_spacer size=”32″]

Parkeren

[prkwp_spacer size=”15″]

Last but not least: bereikbaarheid! In Roermond hoef je niet uren naar een parkeerplek te zoeken en de hoofdprijs te betalen. Navigeer naar het Wilhelminaplein! Dit plein ligt op slechts 10 minuten lopen van Tattoo Joey en de binnenstad vandaan en je betaalt slecht 4 euro voor de hele dag parkeren. Kom je met de trein? Ook het station is slechts 10 minuten verwijderd van onze shop.

[prkwp_spacer size=”32″]

Long story short

[prkwp_spacer size=”15″]

Twijfelde je nog of jij je tattoo in Roermond moest laten zetten? Nu niet meer! Combineer je tattoo afspraak met een leuke dag in Roermond: ga winkelen in het centrum en bewonder ondertussen de mooie binnenstad of ga shoppen in de Designer Outlet Roermond!

Bij Tattoo Joey ben je iedere zaterdag welkom in onze shops tijdens onze Zaterdag Infodag. Wij kunnen je tijdens deze dag adviseren welke artiest het beste bij jouw tattoo past. Benieuwd naar onze tattoo artiesten die in Roermond werken? Check deze pagina. Weet je al dat je bij ons een afspraak wilt maken? Maak dan online een afspraak.