Tattoo pols expert Tattoo Joey

Voor de beste black and grey tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

De tattoo op de pols van een vrouw is zeer populair

De pols is een veel voorkomende plek om een tatoeage te laten zetten als vrouw zijnde. Op deze plek kan je heel gemakkelijk een elegante en kleine tattoo laten zetten. Vaak wordt hier een symbool neergezet zoals een hartje of een maantje. Ook zie je hier wel is namen voorbij komen of teksten. De tattoo zal bijna altijd zichtbaar zijn maar nooit heel goed opvallen. Laten we zeggen het is een mooie subtiele plek voor een tatoeage.

Een tattoo op de pols van de man

Wat je voornamelijk voor tattoo op de pols van een man voorbij ziet komen? De Polynesische tribal tattoo. Dit is een vrij grove en stoere tattoo die vaak als armband om de arm wordt gezet.

Waarom een tattoo op de pols?

De pols is een plek waarop je de tattoo vrijwel altijd kan zien. Vaak wordt aan de zijkant van de hand of aan de binnenkant de tattoo geplaatst. Hierdoor zal je hem dus niet heel snel zien en blijft het een vrij bescheiden plek voor een tatoeage.

Tattoo pols hartje

De meest voorkomende tatoeage op de pols van een vrouw is het hartje. Deze tattoo zal nauwelijks opvallen en kan dus heel goed worden gedragen. Vaak worden enkel de lijnen van het hartje gezet. Ook is het natuurlijk mogelijk om het hartje terug te laten komen in een tattoo sleeve.

Tattoo pols tekst

Deze tatoeage zal iets duidelijker zichtbaar zijn. Een tatoeage van een stuk tekst op uw pols. De mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig. Echter is de pols natuurlijk vrij klein en small dus kunnen er geen hele verhalen op komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan een quote, naam of een buitenlandse tekst.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!