Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop voor een tattoo op je onderarm

Voor de beste black and grey tattoo’s op je onderarm van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Tattoo onderarm vrouw

De tattoo voor de onderarm begint steeds populairder te worden onder de vrouwen. Het is dan ook de perfecte plek als je wilt dat iedereen je kunstwerk kan bewonderen. Kan je geen tattoo’s dragen i.v.m. werk? Dan kan je deze gemakkelijk verbergen door een blouse met lange mauwen te dragen. De onderarm is vaak een vrij small oppervlak en daarom wordt ook vaak gekozen voor een symbool of een kleine tekst. Veel vrouwen kiezen voor dit soort subtiele tattoo’s voor op hun onderarm. Is dat nou niet iets voor jou? Een gave tattoo sleeve kan natuurlijk ook altijd!

Tattoo onderarm man

Een tattoo op de onderarm is voor veel mannen de plek waar de 1e tatoeage wordt gezet. Het kan vaak voorkomen dat er na de 1e tattoo al snel een 2e aan wordt toegevoegd. Wanneer je onze tattoo kunstwerken ziet staan staat zo heel je arm vol gepland. De onderarm is natuurlijk ook de ideale plek voor een tattoo. Je kan ermee showen of je kan hem mooi verbergen voor werk.

Tattoo onderarm tekst

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de mooiste black & grey en realistische tattoo’s. Onze tattoo artiesten zitten bomvol met creativiteit en kunnen zelfs van een tattoo van een stuk tekst een geheel kunstwerk creëren. In onze tattoo shop beschikken we over meer dan 100.000 diverse lettertype’s. Kies jou eigen lettertype uit en wij zorgen ervoor dat de tattoo tekst perfect naar jou wens wordt geplaatst.

Tattoo onderarm sleeve

Op straat zie je het steeds vaker voor komen. De tattoo onderarm sleeve bij vrouwen. Een tattoo sleeve is een creatie aan diverse tatoeages die samen een geheel vormen. Wij hebben hiervoor speciale artiesten in onze tattoo shop zitten. Wilt u een tattoo sleeve voor uw onderarm en heeft u het liefste dat een vrouw u helpt? Neem dan contact op met ons!

Tattoo onderarm vrouwelijk

Wat voor tattoo’s zie je vaak voorkomen op de onderarm van de vrouw? Denk bijvoorbeeld aan een kleine tekst of een symbool bij de pols. Ook zie je steeds meer de mandala’s voorbij komen en een bloemstuk. Onze tattoo artiesten kunnen hier natuurlijk ook een toffe combinatie van maken mocht u dat willen. We kunnen wel duidelijk zeggen dat niet alleen tattoo’s voor mannen zijn. Tegenwoordig zijn er heel veel designs voor vrouwelijke tattoo’s.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!