Tattoo onderarm vrouw expert Tattoo Joey

Voor de beste black and grey tattoo’s voor op je onderarm van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Kies voor een vrouwelijke tattoo op het onderarm

Wat is nou een vrouwelijke tattoo? Wat wij heel vaak tegen komen is een tatoeage met bloemen zoals rozen. Dit kan natuurlijk in verschillende stylen worden gezet en het wordt zo gedesignd dat het helemaal jouw eigen wordt. Voornamelijk gaan wij voor het realistische werk. Hierin zijn de Tattoo joey shops dan ook in gespecialiseerd. Met onze jaren aan ervaring kunnen wij met trots zeggen dat wij daarin het beste werk leveren van Nederland.

Veel vrouwen kiezen voor een kleine tattoo op hun arm

Het begint steeds populairder te worden onder de vrouwen. De tattoo op het onderarm! Het is natuurlijk die ideale plek om een tatoeage te verbergen mocht je dat willen. Heeft u liever dat een vrouwelijke artiest die u tatoeëert? Neem dan contact op met een van onze vrouwelijke tattoo artiesten en zij zult u van alle informatie op de hoogte brengen.

De populairste tattoo onder de vrouwen voor op hun arm zijn natuurlijk de bloemen

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de meest realistische tattoo sleeve for men. Heeft u al gekeken naar een aantal van onze projecten? Het zijn gewoon verbazingwekkende kunstwerken op uw huid. De overgangen en details zijn van top niveau. Wij kunnen ook andere stijlen tattoo sleeves zetten zoals bijvoorbeeld black & grey en oldskool.

Tattoo sleeve leg, wel of niet pijnlijk?

De tattoo sleeve leg begint steeds populairder te worden. Vooral in de zomer komt deze heel mooi in zicht. Natuurlijk heeft iedereen een andere pijngrens maar een tatoeage voor uw been is redelijk qua hoeveel pijn het doet. Er zijn natuurlijk een aantal plekken die een stuk pijnlijker zijn dan andere. Bijvoorbeeld uw knieholte en uw enkel zijn gevoelige plekken.

Welke teksten laten vrouwen het meeste zetten als tattoo op hun arm?

De onderarm is natuurlijk een mooie plek om een tattoo van een tekst te laten zetten als vrouw zijnde. Wij maken vaak mee dat er als eerst een tekst wordt gezet en daarom heen vaak nog bloemen of andere versieringen worden getatoeëerd. Met een tekst kunnen wij natuurlijk alle kanten op. Bij ons kunt u kiezen tussen maar liefst 100.000 verschillende lettertypen. Er zit er dus altijd wel een bij die precies bij u in de smaak valt.

Veel vrouwen kiezen voor een kleine tattoo op hun onderarm

Waarom veel vrouwen toch kiezen voor een kleine tattoo op hun onderarm? Vaak kiezen vrouwen voor subtielere tatoeages. Die ze altijd nog kunnen verbergen mocht het nodig zijn en welke niet altijd te opzichtig zijn. De roos is bijvoorbeeld een tatoeage die je heel vaak ziet voorbij komen de laatste tijd. Ook bij ons kunt u terecht voor de kleinere tatoeages. 

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!