Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop voor mannen

Voor de meeste exclusieve tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en de meeste exclusiefste sleeves plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Black and Grey tattoo’s

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek Black and Grey tatoeages

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Ontdek welke tattoo het beste bij jou past!

Tattoo sleeve tips voor mannen!

Tattoo Joey staat bekend om zijn meest exclusiefste en realistische tattoo sleeves van Nederland. Weet jij nog niet goed wat voor tatoeages je als man in je sleeve wilt verwerken? Maak je eigen niet druk wij informeren je hier graag over en op onze pagina kan je meer inspiratie en ideeën op doen voor jouw tattoo sleeve.

Alleen op het bovenarm noem je de halve sleeve

De tattoo sleeve voor mannen op het bovenarm. Deze sleeve kan je natuurlijk makkelijk verbergen en een tatoeage die mee gaat op de rondingen van je schouder kan er ook heel vet uit zien. Ze noemen dit ook wel de halve tattoo sleeve. Denk bijvoorbeeld aan een Zeus op je bovenarm getatoeëerd of een super realistische skull.

Maar alleen een tattoo sleeve op je onderarm is ook heel vet!

Deze halve sleeve wel een een beetje exclusief/apart. Heel vaak zie je hem namelijk maar juist daarom is staat het wel kei vet! De halve tattoo sleeve op het onderarm bij mannen. Denk bijvoorbeeld aan een naam of tekst dat veel voor je betekend of een stoere krijger zoals een viking sleeve.

Wat misschien ook wel de rede is dat je de onderarm tattoo sleeve niet vaak ziet is omdat het wel heel verleidelijk is om je bovenarm ook vol te tatoeëren.

Mannen kiezen ook voor kleine tattoo’s

Denk bijvoorbeeld aan de old school tattoo sleeve. Dit is een verzameling van allemaal kleine tattoo’s waar steeds meer mannen voor kiezen. Misschien is een sleeve helemaal niets voor jou maar kies je bijvoorbeeld voor een skull tatoeage op je been of een kleine tattoo op je voeten.

Bijvoorbeeld op je vinger of nek

Vaak zie je bij mannen ook kleine tattoo’s in hun nek of juist op hun vingers. Op je knokkels bijvoorbeeld de naam van iemand of een skull. In de nek kom je vaker vleugels tegen of bijvoorbeeld de tatoeage van een kroon.

Tattoo voorbeeld ideeën voor meer inspiratie voor mannen

Heb jij totaal nog geen idee wat voor tatoeage je moet nemen? Wij helpen je graag verder! Joey gaat trouwens ook elke week live op Instagram om vragen te beantwoorden. Hieronder lees je meer over welke tattoo’s vaak voor komen op welke lichaamsdelen. Misschien kan je er ideeën mee op doen of bekijk ons portfolio met tattoo’s voor meer inspiratie!

Bovenbeen

Kies je voor een tattoo voor op je bovenbeen? Veel mannen zijn jou al voor geweest met prachtige kunstwerken. Op het bovenbeen heb je namelijk heel veel ruimte voor bijvoorbeeld een god zoals Zeus of kies je toch liever voor een viking tattoo?

Hand

De skull is veruit de populairste tattoo voor mannen op hun hand! Hij Padt er altijd perfect op en staat ook heel stoer. Ook zie je vaak de zwaluw tattoo voorbij komen op de hand.

Rug

Wil jij echt een groot kunstwerk? Mannen kiezen vaak voor een hele grote tattoo op hun rug. Geen kleine tatoeages gewoon meteen heel die rug vol getatoeëerd. Vaak zie je personages uit films of series getatoeëerd. Zoals vikings of draken tatoeages.

Borst

Op de borst worden vaak symmetrische ontwerpen getatoeëerd. Links en rechts bijvoorbeeld een engel of een krijger tattoo. Veel mannelijke voetballers kozen voor religieuze tattoo’s op hun borst. Dan zag je al snel de wolken en sterren terug komen als opvulling.

Schouder

Vaak kiezen mannen voor een kruis of een skull tattoo voor op hun schouder. De schouder is een mooie ronde plek voor een tatoeage. Benut deze ruimte dan ook goed! Kies bijvoorbeeld voor een krijger in de native Amerika tattoo stijl.

De skull tatoeage is heel populair bij mannen

Hier komen dan de meest getatoeëerde designs voor mannen op een rijtje. Wij hopen dat jullie al inspiratie hebben opgedaan voor bijvoorbeeld je nieuwe tattoo sleeve. In deze tattoo sleeve kan de skull tatoeage bij mannen vedergeval niet missen!

Maar een roos of butterfly komt ook vaak voor

Heel veel mannen kiezen ook voor een rozen tattoo als armband bijvoorbeeld. De butterfly zie je vooral voorkomen in de old school tattoo stijl.

Net als de Mandala

De mandala is een van de populairste tattoo stijlen voor mannen. Ook kiezen steeds meer mannen voor realisme en black and grey

Of kies jij toch liever voor een naam?

Misschien wel een van de oudste tattoo’s en een die zeker nooit weg zal gaan. Veel mannen tatoeëren namen van bijvoorbeeld hun liefde of iemand anders die veel voor hen heeft betekend. Een tattoo met een betekenis is natuurlijk mooi en zal altijd bij je blijven. Kies je voor een naam? Dubbelcheck dan natuurlijk wel altijd of het correct wordt geschreven!

Veelgestelde vragen over mannen tattoo’s

Wat is een tattoo populaire sleeve voor mannen?

Veel mannen kiezen voor een tattoo sleeve van bekende serie of tv personages zoals vikingen.

Tattoo ideeën en inspiratie op doen voor mannen?

De populairste designs vind je op onze website! Veel mannen kiezen voor een skull tattoo of bijvoorbeeld een rozen armband.

Wat zijn de kosten van een sleeve?

Elke tattoo sleeve is uniek. Onze tatoeëerders werken uitsluitend aan de meest unieke tattoo sleeves en de prijs hiervan is nooit hetzelfde.

Welke tatoeages komen vaak voor in een tattoo sleeve?

Rozen, wolken of bijvoorbeeld viking tattoo sleeves. Lees hierover meer op onze website!

Tattoo Joey wachtlijst

Schrijf je nu in op onze wachtlijst en wordt op de hoogte gehouden van agenda openingen en (gast) nieuwe artiesten.