TATTOO JOEY | INFODAGEN
tattoo joey tattooshop


tattoo joey tattooshop
Wat kun jij verwachten op de infodag?

Hoe kies ik de juiste tattoo artiest

Alleen tevreden klanten

Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Daarom willen wij alle aandacht en tijd besteden aan jouw tattoo idee. Hoe groot of hoe klein deze ook mag zijn. Bij de tattoo joey infodagen sta jij in het middelpunt van de aandacht. We bespreken grondig door wat jouw wensen zijn en wat er mogelijk is. Ons team van getalenteerde tattoo artiesten staat dan voor je klaar. Op deze manier vinden we altijd de tattoo artiest die het beste matcht met jouw tattoo project. Met deze artiest ga jij dan de afspraak maken en je idee tot in detail bespreken en vormgeven tot een ontwerp. Zo ben jij gegarandeerd van de beste tattoo!


De informatiedagen zijn iedere vrijdag & zaterdag bij ons in de shop. Je kunt gewoon zonder afspraak binnenlopen! Ook kun je op de woensdagen een digitale info afspraak boeken. Ook kun je op de zaterdagen bij ons terecht voor walk-in tattoo's van klein formaat. 

Waarom zou je langskomen op de infodagen?

  • We hebben alle tijd voor jou om je ideeën te bespreken.
  • Jij weet meteen waar je aan toe bent qua prijs en artiest.
  • Je bent gegarandeerd van een prachtige tattoo die 100% matcht met jouw ideeën.
  • Je hebt meteen een goede indruk van de shop.

Bekijk ons team en hun portfolio’s 

Waarom zou je niet langskomen?

Er zijn altijd redenen te bedenken waarom je niet langs zou komen op een informatie dag. Je kunt het uitkiezen van de tattoo artiest natuurlijk compleet laten afhangen van een reeks mailcontacten, een online portfolio of een belletje naar de shop. Je weet dan in ieder geval zeker dat je:


  1. Geen idee hebt in welke shop je terecht komt
  2. Je weet niet zeker hoe goed de artiesten zijn
  3. Je hebt geen idee hoe hygiënisch de shop is
  4. Je weet niet hoe klantvriendelijk er met je wordt omgegaan in de shop


Neem geen risico en kom vrijblijvend langs op onze informatiedagen iedere vrijdag & zaterdag.  Jij wilt toch niet dat jouw nieuwe tattoo ervaring een nare bijsmaak heeft omdat je niet wist waar je terecht kwam? 

Of boek een digitale informatiedag!