Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop voor een tattoo op je hand

Voor de beste black and grey tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Welke tatoeage wordt het meeste op de hand van een man gezet?

Het is gedurfd en altijd zichtbaar. Maar misschien is dat wel juist de rede dat de tatoeage op de hand van de man steeds populairder begint te worden. De hand is een mooie plek om een kunstwerk op te laten plaatsen. Een plek die je ook zeker bijna niet kunt verbergen. De tattoo hand wordt dan ook met trots gedragen. Maar welke ontwerpen komen nou het meeste voor?

Tattoo hand skull

De skull tatoeage is een stukje kunstwerk dat heel vaak wordt getatoeëerd op de hand. Het staat natuurlijk super tof! Maar het kan er ook nog is heel creatief uit zien. Veel mensen laten alleen het gebit van de skull zetten? Wanneer je dan je hand voor je mond houdt lijkt het net alsof het aansluit op de rest van je gezicht.

Tattoo hand vrouw wordt ook steeds populairder!

De tatoeage op de hand begint ook bij vrouwen steeds meer in trek te raken. Vaak wordt dan wel gekozen voor de iets wat elegantere ontwerpen zoals letters, symbolen of rozen.

Tattoo hand roos

De roos is een tatoeage die heel populair is om op de hand te tatoeëren. Zowel mannen als vrouwen laten dit tatoeëren. Je ziet vaak dat de man heel de hand laat opvullen met een stoere roos en dat de vrouw kiest voor een elegantere roos.

Bent u op zoek naar een hand tatoeage design?

Met een tatoeage op de hand kan je veel kanten op en dankzij de creativiteit van onze tatoeëerders zullen hier dan ook de vetste designs uit komen. Alle ontwerpen worden gemaakt in Photoshop en worden geheel naar uw smaak ontworpen.

Laat een tatoeage aan de zijkant van uw hand zetten

Aan de zijkant van uw hand kunt u ook een hele vette tattoo laten zetten. Bijvoorbeeld een tattoo in letters of symbolen. Ook de plek tussen de vingers is een populaire plek voor een tattoo. Wilt u graag een tatoeage laten plaatsen door een van onze specialisten? Door middel van een video gesprek kunt u zelf onderzoeken welke artiest het beste bij u past!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!