Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop voor een tattoo op je enkel

Voor de beste black and grey tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Laat een enkelbandje tattoo zetten

Bent u er nog niet over uit wat voor tatoeage u wilt laten zetten? Onze tattoo artiesten kunnen u hier perfect mee helpen. Een tattoo als enkelbandje hebben onze artiesten al vaker gezet. Er kunnen hele mooie realistische ontwerpen hiervoor worden gemaakt.

Hoe creatief kan je zijn met een enkelbandje tattoo

Met een enkelbandje tattoo kan je alle kanten op! Denk bijvoorbeeld aan alle verschillende bedeltjes die aan het armbandje kunnen worden gehangen. Ook kunnen de armbandjes door verschillende tattoo stylen worden getatoeëerd.

De meest voorkomende enkelband tattoo

Wat is nou precies de meest voorkomende enkelband tattoo? Voornamelijk is het toch wel een bandje met daaraan een veer of een aantal bedeltjes die zichtbaar zijn aan de zijkant van je voet. Maar je kan natuurlijk ook een veer laten tatoeëren.

Wat voor een tattoo kan je op je enkel zetten?

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een andere tattoo op je enkel te zetten dan een enkelband. Denk bijvoorbeeld aan een hartje of een aantal rozen. Teksten kom je niet vaak tegen op de enkel. Deze raden wij toch aan om op de voet zelf te zetten. Dan komt het er mooier uit te zien.

Tattoo enkelband voorbeelden

Zie hieronder een opsomming van verschillende tattoo enkelband voorbeelden:

  • Een armbandje met een realistische veer eraan vast geknoopt
  • Een armbandje met bedeltjes eraan van verschillende horoscopen
  • Een armbandje met letters eraan vast
  • Een aantal bandjes door elkaar heen met een symbool eraan vast die over de wreef van de voet heen loopt
  • Een armbandje met een christelijk kruisje eraan vast

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!