Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop voor tattoo’s op je arm

Voor de beste black and grey tattoo’s voor op je arm van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Geen inspiratie? Laat onze tattoo artiesten een sleeve ontwerpen voor op het arm

Heeft u nog totaal geen idee wat voor tatoeage u wilt laten zetten? Onze tattoo experts kunnen u daarmee helpen. Onze specialisten hebben al veel tattoo sleeve’s ontworpen voor op bijvoorbeeld een arm of been. De tattoo arm sleeve. Wat kan je daar nou allemaal in laten verwerken? Wanneer je de beslissing hebt gemaakt om een hele sleeve te laten tatoeëren dan kunnen onze artiesten het hele project tot in de puntjes gaan uitwerken. Ook kunnen zij al hun creativiteit kwijt in het project door bijvoorbeeld bepaalde elementen vaker terug te laten komen. Tattoo Joey is vooral gespecialiseerd in realistische sleeve’s. Maar wij hebben ook gast artiesten en zelf artiesten in de shop die gespecialiseerd zijn in andere stylen. Bent u benieuwd? Plan dan een videogesprek met ons in!

Ontdek onze tattoo arm man stylen

Welke tattoo’s u als man op uw arm kunt laten zetten? De mogelijkheden zijn oneindig! Wij vinden het persoonlijk altijd heel vet om alles in dezelfde style te zetten. Dus is er bijvoorbeeld een film of serie die u heel tof vind? Onze tattoo artiesten kunnen deze perfect laten terug komen in de tattoo voor op uw arm.

Tattoo’s op de arm van de vrouw begin je steeds vaker te zien

Een tattoo op de arm laten zetten als vrouw zijnde. Aan welke ontwerpen moet je dan denken? Heel vaak zetten wij kleinere tatoeages in de buurt van de pols. Zoals teksten en symbolen. Denk bijvoorbeeld aan een roos of maan. Maar ook kan een stuk tekst horizontaal op uw arm heel mooi staan. Deze tattoo’s zijn natuurlijk ideaal te verbergen wanneer dit nodig mocht zijn.

De underarm tattoo is een positie waar veel mensen mee beginnen

Dit is een populaire positie om mee te beginnen wanneer je nog geen tattoo’s hebt. De onderarm is een positie waar je altijd kan kiezen of je de tattoo wel wilt laten zien of dat je hem liever verbergt. De onderarm tattoo is ook goed te verbergen mocht dit nodig zijn.

Vaak voorkomend de tattoo armband

Lekker creatief en heel stoer. Ook te zetten in diverse stylen natuurlijk. De tattoo armband! Het zal je wel al bekend voorkomen de Maori tattoo armbanden of de armbanden van rozen. Natuurlijk zijn ook hierin oneindig veel mogelijkheden. Bent u daar benieuwd naar? Check dan Joey in een van zijn live streams op Instagram.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!