Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop voor een tattoo achter je oor

Voor de beste black and grey tattoo’s van Nederland voor bijvoorbeeld achter je oor moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Geen inspiratie? Zie onze tattoo achter oor voorbeelden

Je begint het steeds vaker tegen te komen een tattoo achter je oor. Voornamelijk bij vrouwen zie je dit steeds vaker. Denk bijvoorbeeld aan een dromenvanger, freedom vogels of een vlinder. Bij mannen zie je al gauw stoerdere ontwerpen voorbij komen. Denk hierbij aan zwaarden en Maori.

Tattoo achter oor man

Welke tattoo’s zetten mannen achter hun oor? Je ziet wel is teksten voorbij komen of symbolen zoals een muzieknoot. Maar vaak loopt de tatoeage die in de nek wordt gezet helemaal door tot over de haargrens. Dit is een best opmerkelijke tattoo want wanneer je haren groeien zal de tattoo natuurlijk minder goed zichtbaar worden. Bij deze tattoo heb je dan ook zelf de keuze of je hem wilt laten zien of liever wilt verbergen.

Tattoo achter oor vrouw

Een tatoeage die je makkelijk kan verbergen als vrouw zijnde. Over welke tattoo hebben we het dan? De tattoo achter je oor. Mocht je lang haar hebben dan is deze tatoeage zeer gemakkelijk te verbergen. De plek is dus minder gewaagd dan dat je denkt en door deze rede zal je op het internet de meest creatieve tatoeages achter het oor tegen komen. Onze artiesten kunnen ook voor jou een top ontwerp designen.

Kleine tattoo achter oor

De oppervlakte achter het oor is natuurlijk niet al te groot voor een tatoeage. Vaak worden hier dan ook kleine symbolen neergezet of letters. Wat ook steeds vaker voorkomt is een tatoeage op het oor. Een mooi versiersel dat het oor net een stuk eleganter maakt. Dit is dan ook de geschikte plaats voor een kleine tatoeage.

Tattoo hartje achter oor

De meest gezette tattoo achter het oor is het hartje. Vaak wordt deze tatoeage gezet in dunne lijnen. Dit zorgt ervoor dat hij er vrij rustig uitziet mocht u nog oorbellen dragen of andere accessoires voor het oor. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze tattoo helpdesk. Deze helpdesk hebben wij speciaal gelanceerd i.v.m. dat de info dagen helaas niet kunnen doorgaan door het corona virus. De tattoo helpdesk zorgt ervoor dat je direct in contact komt met een van onze tattoo shops of met een van onze artiesten.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!