Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Star Wars tattoo’s

Voor de beste Star Wars tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Star Wars tattoo

De meeste mensen zijn wel bekend met de films van Star Wars. Het is een filmreeks die ontzettend veel fans heeft weten te verzamelen. Mede door de populariteit is het dan ook echt zo dat de films bekend staan als ware cult films. Om deze reden zijn er veel fans die kiezen voor een Star Wars tattoo. Ben je zelf benieuwd welke soorten Star Wars tattoos men kan zetten en op welke plekken deze het meest worden gezet? Lees dit artikel dan zeker even door, we laten je namelijk alles zien over de Star Wars tattoo!

Een sleeve Star Wars tattoo

Wanneer we kijken naar de Star Wars tattoos dan zien we dat nagenoeg alles mogelijk is. Zo is het een optie om te kiezen voor een kleine Star Wars tattoo als je niet zoveel zin hebt in iets groots. Echter is het ook mogelijk om een hele sleeve te laten zetten. Kies iemand voor een sleeve Star Wars tattoo dan zullen er vaak diverse symbolen worden gekozen die onderling een geheel vormen. Hierin komen zowel de slechte als de goede personen uit de films naar voren. Zo is het mogelijk om de volgende personages te zetten bij een Star Wars tattoo:

Darth Vader

Het spreekt voor zich dat veel mensen kiezen voor een afbeelding van Darth Vader. Dit is natuurlijk de slechterik uit de films die bekend staat om zijn zwarte masker. Wordt dit personage gebruikt dan zien we dat met name het gezicht vaak zal worden aangebracht op de sleeve.

Jedi

Om ook de goede personages terug te laten komen op de Star Wars tattoo wordt er vaak voor gekozen om een Jedi terug te laten komen. Deze personages hebben groene of paarse lightsabers en dragen wat lichtere kleuren. Deze personages voegen dan ook gelijk wat meer kleur toe aan de Star Wars tattoo.

Realisme en Star Wars tattoos

Komt het aan op de Star Wars tattoos dan kiezen de meeste mensen ervoor om een realistische tattoo te nemen. Door een realistische tattoo ben je namelijk in staat om de sfeer van de film zo goed mogelijk terug te laten komen. Met name bij personages met veel details zoals Dart Maul of Chewbakka worden er veel details aangebracht om wat meer contrast aan te brengen in de realistische Star Wars tattoos.

Kies jij voor een Star Wars tattoo

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel een beter beeld hebt gekregen over het zetten van een Star Wars tattoo. Door de populariteit rondom de Star Wars films is het niet zo raar dat Star Wars tattoos op dit moment erg populair zijn. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer soorten stijlen en figuren te vinden die zich lenen voor een tattoo. Benieuwd welke dit zijn? Blijf dan zeker even hangen op deze site om een kijkje te nemen bij de vele andere artikelen die er hier te vinden zijn!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!