Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in realistische tattoo’s

Voor de beste realistische tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Wat zijn de populairste realistic tattoo’s van 2020?

Realistic tattoo’s je ziet ze steeds vaker voorbij komen en de tattoo style is dan ook razend populair geworden de laatste jaren. Bij onze tattooshops kunt u terecht voor het meest gedetailleerde realistische werk van Nederland dat er is. Onze tattoo artiesten maken natuurlijk veel mee qua projecten die ze tatoeëren. Maar voornamelijk wordt de realistic Lion tattoo en realistic flower tattoo het meeste getatoeëerd.

Realistic lion tattoo

De realistische leeuwen tatoeage ziet u steeds vaker voorbij komen. Wanneer iemand bijvoorbeeld een jungle tattoo sleeve laat tatoeëren of de bekende leeuw met een kroon op zijn kop tatoeage.

Realistic flower tattoo

De realistische bloemen tattoo is ook zeker een tatoeage die je vast regelmatig voorbij hebt zien komen. Deze tattoo kan je vaak voorbij zien bij een onderarm tattoo sleeve vrouw. Maar ook bijvoorbeeld een stoere roos op de hand van een man.

Waarom een realistische tattoo laten tatoeëren?

Een realistische tattoo ziet er natuurlijk net echt uit. Aan deze style kan je ook heel goed de kwaliteiten van een tatoeëerder opmerken. Bij Tattoo shop Tattoo Joey werken alleen de allerbeste tattoo artiesten die gespecialiseerd zijn in realistische tatoeages. Deze kunstwerken zien er dan ook super realistisch uit en dat is nou net wat jullie willen natuurlijk!

De beste realistische tattoo artiesten van Nederland

Hiervoor bent u bij de tattoo shops van Tattoo Joey aan het juiste adres. Onze tattooshop die realistische tattoo’s tatoeëren is: Tattooshop Geldrop. Let goed op al onze socials want het kan ook voorkomen dat er gast artiesten in de tattooshops zullen tatoeëren en dit zullen zeker niet de minste zijn dat kunnen wij u wel verzekeren.

Wil jij de beste realistische tattoo van Nederland laten tatoeëren?

Dan ben je bij tattooshops Tattoo Joey aan het juiste adres! Onze shop is hier al jaren in gespecialiseerd en wanneer u ons portfolio bekijkt met alle kunstwerken dan ziet u wel waarom wij de beste tattoo shop van Nederland zijn. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze Tattoo helpdesk. Hun zullen alle vragen beantwoorden en kunnen jou het beste advies geven mocht je ook een kunstwerk willen laten zetten.

Wat is een tattoo realistisch?

Een tattoo realistisch is een tatoeage die er net echt uit ziet. Het is natuurlijk heel moeilijk en om zo’n kunstwerk te laten zetten heb je heel veel ervaring nodig. Onze tattoo artiesten zijn daar gespecialiseerd in en kunnen een realistische tattoo zetten. Deze zal net echt gaan lijken!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!