Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Poseidon tattoo’s

Voor de beste Poseidon tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Poseidon tattoo

De meeste mensen zijn wel bekend met de goden uit het Oude Griekenland. Zo is de god Poseidon bekend geworden door talloze films die over hem zijn gemaakt. Om deze reden zijn er veel mensen die kiezen voor het laten zetten van een Poseidon tattoo. Ben je zelf benieuwd welke soorten Poseidon tattoos je kunt zetten en welke stijlen er eigenlijk zijn dan heb je geluk. In dit artikel laten wij je namelijk alles zien wat je moet weten over de Poseidon tattoo!

Zeus en Poseidon – de grootste oppergoden

Zeus en Poseidon zijn twee namen van bekende goden. Zoals je wellicht wel weet is Poseidon de god van de zee. Het is de god die heerst over de zeeën en oceanen en die in bezit is van een magische drietand. Als god kan hij dan ook met dieren praten, aldus de Griekse mythologie in ieder geval. Doordat Poseidon aan te merken ais als een van de grote goden leeft hij samen met Zeus in het paleis. De god wordt vaak afgebeeld met haaien en dolfijnen. Deze dieren staan voor de kracht en de wijsheid van de god zelf.

Realisme en Poseidon tattoos

Ben je van plan om een Poseidon tattoo te laten zetten dan kunnen wij alle mogelijke stijlen gebruiken. Wel is het zo dat de Poseidon tattoo het meest populair is in combinatie met een realistische stijl. De reden hiervoor is simpel, met een realistische Poseidon tattoo weet je namelijk de uitstraling van de god op de best mogelijke manier terug te laten komen op je lichaam. Daar komt bij dat je middels een Poseidon tattoo op basis van het realisme net even wat meer details terug kunt laten komen dan bij de andere soorten stijlen tattoos.

Betekenis van Poseidon tattoo

Het bijzonder aan een Poseidon tattoo is dat het voor veel verschillende dingen kan staan. Symbolen die geassocieerd worden met Poseidon zijn onder andere de stier, dolfijn, vis, paard en de Drietand. Een Poseidon tatoeage kan vele dingen vertegenwoordigen waaronder grote kracht, macht, een connectie met water en de zee en een liefde voor het zeeleven. Zo zien we dat de Poseidon tattoo bijv. erg populair is onder de mensen die bij de marine werken. Over het algemeen is de Poseidon tattoo met name populair onder de mannen.

Ook een Poseidon tattoo laten zetten?

Mocht je zelf een Poseidon tattoo willen zetten dan heb je dankzij de info uit deze blog een beter beeld over de onderliggende symboliek achter deze belangrijke Griekse god. Ook weet je op welke plekken je hem kunt zetten en welke stijlen hier vaak voor gebruikt worden. Blijf zeker even hangen op deze site als je nog meer te weten wilt komen over de diverse soorten stijlen die je kunt kiezen als het aankomt op tattoos. Ook kan je een afspraak maken als je zelf een Poseidon tattoo wilt laten zetten door een van onze specialisten.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!