Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Pokémon tattoo’s

Voor de beste Pokémon tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Pokémon tattoo

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van Pokémon hebben gehoord. Deze bekende serie is natuurlijk overal ter wereld bekend. Het is dan ook geen verrassing dat er veel fans zijn die een echt eerbetoon willen hebben aan de serie. Wat is een betere manier om dit te doen dan door een Pokémon tattoo te laten zetten? Omdat we zien dat er nog altijd onduidelijkheid bestaat als het aankomt op de Pokémon tattoo hebben we besloten om het een en ander in dit artikel voor je op een rijtje te zetten.

Een sleeve Pokémon tattoo

Met een Pokémon tattoo is het mogelijk om echt alle kanten op te kunnen. Je kunt ervoor kiezen om een kleine Pokémon tattoo te nemen op een niet al te opvallende plek. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een Pokémon tattoo die de hele arm beslaat, ook wel een zogeheten sleeve. Deze optie is uiteraard met name populair onder de echte fans van de serie. Hieronder vind je twee populaire figuren voor op een Pokémon tattoo:

Pikachu

Het spreekt voor zich dat deze Pokémon tattoo erg veel gekozen wordt voor een Pokémon tattoo. Door de gele kleuren is deze Pokémon tattoo zowel geschikt voor de mannen als dames die fan zijn van de serie. Deze Pokémon krijgt vaak een centrale plaats op de tattoo, al kan hij ook wat meer op de achtergrond treden.

Mew

Ook deze Pokémon is erg populair voor het laten zetten van een tattoo. Doordat deze Pokémon wat meer vrouwelijke kleuren heeft is het een optie die wat minder voor de hand ligt voor de mannen. Door de kleine omvang van deze Pokémon is het wel een leuke aanwinst voor op een sleeve, al is het ook een leuke Pokémon tattoo om los te laten zetten.

Realisme en Pokémon tattoos

Mocht je zelf een Pokémon tattoo willen zetten dan is het over het algemeen het meest voor de hand liggend om te kiezen voor een realistische uitstraling. Dit maakt het namelijk mogelijk om alle figuren uit de serie echt naar voren te laten komen. Indien je graag een minimalistisch design wilt zetten dan kan dit natuurlijk ook. Figuren als Pikachu kunnen namelijk eenvoudig worden gezet met wat minder details, zonder dat dit afbreuk zal doen aan de Pokémon tattoo.

Kies jij voor een Pokémon tattoo?

Je hebt met de informatie uit dit artikel wel kunnen zien dat er echt veel mogelijk is als het gaat om het zetten van een Pokémon tattoo. De veelzijdigheid aan opties maakt dit dan ook echt tot een zeer populaire optie om voor te kiezen. Indien je op zoek bent naar de beste naalden om een Pokémon tattoo mee te zetten dan heb je geluk. Hiervoor ben je bij ons op de site namelijk aan het juiste adres. Neem ook zeker een kijkje bij de vele andere artikelen die er hier op de blog te vinden zijn.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!