PIERCINGS GELDROP
tattoo joey tattooshop


tattoo joey tattooshop
PIERCINGS GELDROP - TATTOO JOEY

Piercings Geldrop vind je bij Tattoo Joey. Onze piercing artieste Daynah helpt je aan goed geplaatste piercings. Daynah zet vrijwel alle piercings en je kunt bij haar terecht op afspraak of je loopt gewoon even langs in de shop in Geldrop. Je hebt al een piercing voor tussen de 20-45 euro.

Daynah

Daynah heeft jarenlange piercing ervaring en helpt jou aan de beste piercings van Geldrop. Hieronder lees je hoe we te werk gaan. 

PIERCINGS - ZO WERKEN WE

MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS

Je kunt bij ons in Geldrop op woensdag t/m zaterdag tussen 10 -17u altijd terecht voor piercings. Of je nou een afspraak hebt of niet. Met het maken van een afspraak weet je wel zeker dat je op een door jou gekozen tijd geholpen kunt worden. 

DE PIERCING

Het zetten van een piercing is vaak binnen 30 - 45 minuten gedaan. Je kunt ook meerdere piercings tegelijk laten zetten. Dit duurt dan natuurlijk iets langer. We werken hygiënisch en volgens GGD richtlijnen en normen. 


Afhankelijk van de plek en soort piercing kost een piercing bij ons tussen de 20-45 euro. 

NAZORG & INFORMATIE

Je krijgt bij ons alle informatie over de nazorg van je piercing en je sieraad. Zo weet je zeker dat jouw piercing mooi heelt en dat jij deze je leven lang kunt dragen. 

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN PIERCING?

Kom dan in contact met Daynah en maak hieronder een afspraak voor jouw piercing of kom langs in de shop aan de Korte Kerkstraat 17 in Geldrop

PIERCING PRIJSLIJST

Oor: 

Oorlel : €20 (2x €35)

Helix: €40

Forward helix: €45 (2x €85)

Tragus: €40 

Anti-tragus: €45

Rook: €45 

Daith: € 45

Conch: €45


Neus:

Septum: €50

Neusvleugel: €40


Gezicht:

Lip: €45

Tong: €55 incl wissel

 

Lichaam:

Navel: €50

Tepel: €50 (2x €90) 


Alles is titanium dus hypo-allergeen. 

✅beschikbaarheid: woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 -17:00u✅

Tattoo joey VIP

Tattoo Joey VIP

Wil jij al het nieuws, acties en nieuwste designs als eerste zien? Dan hoef je jezelf alleen nog maar even aan te melden als Tattoo Joey VIP. We houden je dan via de mail op de hoogte van al het nieuws.