Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Peaky Blinders tattoo’s

Voor de beste Peaky Blinders tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Peaky Blinders tattoo

Zoals je waarschijnlijk wel weet is de Peaky Blinders show één van de meest bekeken series ooit die afkomstig is van de BCC. Miljoenen mensen kijken naar de serie waarin gangsters hun best doen om de stad van Birmingham over te nemen. Door de stijgende populariteit is er op dit moment veel vraag naar een Peaky Blinders tattoo. Wil je erachter komen wat een Peaky Blinders tattoo is en waar je deze kunt zetten? Lees dan snel verder, in dit artikel komt het namelijk allemaal aan de orde!

Een Peaky Blinders sleeve tattoo

Het is mogelijk om een losse Peaky Blinders tattoo te nemen op je arm. Alleen zien we dat de Peaky Blinders tattoo met name populair is onder de mensen die een sleeve nemen. Wanneer zij kiezen voor een Peaky Blinders tattoo kiezen ze ervoor om verschillende symbolen terug te laten komen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van symbolen van whisky en kogels om de rauwheid van het leven aan  te geven. Kies je voor een Peaky Blinders tattoo dan komen de volgende personages vaak terug:

Tommy Shelby

In het middelpunt staat nagenoeg altijd Tommy Shelby, de bekende hoofdpersoon van de serie. Vaak wordt Tommy gebruikt in combinatie met sigaretten nu hij heel de serie rookt. Afhankelijk van de Peaky Blinders tattoo is het mogelijk om het gezicht van Tommy terug te laten komen of om juist zijn gezicht in de duisternis te verhullen.

Luca Changretta

Dit personage is één van de tegenstanders van Tommy in de serie. Bij de Peaky Blinders tattoos met Luca zien we dat zijn silhouet het meeste wordt gebruikt. Zo wordt dit personage vaak gebruikt als opvulling voor de sleeve. Op sommige andere Peaky Blinders tattoos krijgt hij wel een centrale plaats.

Realisme en Peaky Blinders tattoos

Als het aankomt op het zetten van een Peaky Blinders tattoo zien we dat de meeste mensen ervoor kiezen om een realistische tattoo te nemen. Dit is vanuit het oogpunt van de serie logisch. Veel mensen willen namelijk de blik van de personages vastleggen op hun lichaam. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor een Peaky Blinders tattoo met een iets meer cartoon uitstraling, al komen deze wel echt minder vaak voor.

Kies jij voor een Peaky Blinders tattoo?

Als het goed is zal je dankzij de bovenstaande info wat meer te weten zijn gekomen rondom het zetten van een Peaky Blinders tattoo. Mocht je een echte fan zijn dan is een Peaky Blinders tattoo om je altijd weer te laten herinneren aan deze spannende show. Naast een Peaky Blinders tattoo is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor één van de vele andere tv series. Mocht je hier meer te weten over willen komen dan heb je geluk. Op deze blog zijn er namelijk talloze andere artikelen te vinden die men even rustig door zou moeten nemen.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!