Op zoek naar een tattoo die niet alleen uniek is maar ook doordrenkt met geschiedenis en betekenis? Dan is een Anubis tattoo misschien wel wat voor jou! Bij Tattoo Joey brengen we de mysterieuze wereld van het oude Egypte naar jouw huid, met krachtige Anubis ontwerpen die spreken van bescherming, begeleiding en het hiernamaals.

Anubis tattoo ontwerp voorbeelden

Bij Tattoo Joey hebben we een breed scala aan Anubis tattoo ontwerpen die de god van de onderwereld in verschillende stijlen en interpretaties vastleggen. Van gedetailleerde, realistische afbeeldingen tot meer abstracte en symbolische weergaven, onze artiesten kunnen elk idee dat je hebt tot leven wekken.

Tattoo anubis onderarm
Tattoo anubis
Tattoo anubis hand

Ontdek de betekenis van de Anubis tattoo

Anubis, de Egyptische god van de onderwereld, staat bekend om zijn rol als beschermer van de doden en begeleider van zielen naar het hiernamaals. Een tattoo van Anubis symboliseert bescherming, begeleiding en de overgang tussen werelden. Het is een krachtig symbool van wedergeboorte en de eeuwige cyclus van leven en dood. Bij Tattoo Joey verdiepen we ons in de symboliek die het meest bij jou past, zodat jouw Anubis tattoo niet alleen indrukwekkend is, maar ook een diepere, persoonlijke betekenis heeft.

Onze Tattoo Artiesten

Onze tattoo artiesten bij Tattoo Joey zijn ware meesters in het creëren van Anubis tattoos. Met een diepe waardering voor de Egyptische mythologie en een scherp oog voor detail, brengen zij elk ontwerp tot leven. Geïnteresseerd in meer informatie of klaar om een afspraak te maken? Kom langs op onze informatiedag of boek een video call. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen jouw perfecte Anubis tattoo te realiseren.

Ontdek onze artiesten

Ontdek Onze Shop

Deze nieuwe locatie biedt een ruimere en nog meer inspirerende omgeving voor onze artiesten en klanten. Met state-of-the-art apparatuur en een fris, stijlvol interieur is onze studio in Geldrop de perfecte plek voor jouw volgende tattoo. Of je nu een doorgewinterde tattoo-liefhebber bent of je eerste tattoo overweegt, onze deskundige artiesten staan klaar om je te begeleiden en te inspireren.

Ontdek onze shop