Droom je ervan om een stukje van de magie van Disney altijd bij je te dragen? Bij Tattoo Joey toveren we jouw favoriete Disney-momenten om in prachtige tattoos. Disney tattoos zijn niet alleen een eerbetoon aan de verhalen en personages die velen van ons zijn opgegroeid met liefhebben, maar ze kunnen ook diepere persoonlijke betekenissen dragen.

Disney tattoo ontwerp voorbeelden

Bij Tattoo Joey hebben we een breed scala aan Disney tattoo ontwerpen, van de iconische silhouetten van Mickey Mouse tot gedetailleerde portretten van prinsessen en helden. Onze artiesten zijn experts in het vangen van de essentie van Disney’s magie in elk ontwerp.

Disney tattoo micky mouse
Disny tattoo sleeve
Disney tattoo vrouwen
Disney tattoo micky mouse

Ontdek de betekenis van de Disney tattoo

Een Disney tattoo gaat verder dan alleen nostalgie; het is een viering van de lessen, dromen en avonturen die Disney-films ons hebben geleerd. Elke tattoo kan staan voor hoop, dromen, de strijd tegen het kwaad, of de zoektocht naar ware liefde. Bij Tattoo Joey helpen we je de symboliek achter jouw gekozen ontwerp te verkennen, zodat je Disney tattoo een diepere, persoonlijke betekenis draagt.

Onze Tattoo Artiesten

Onze tattoo artiesten bij Tattoo Joey zijn ware meesters in het creëren van Disney tattoos. Met een diepe waardering voor de kunst en verhalen van Disney, brengen zij elk ontwerp tot leven met aandacht voor detail en kleur. Geïnteresseerd in meer informatie of klaar om een afspraak te maken? Kom langs op onze informatiedag of boek een video call. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen jouw perfecte Disney tattoo te realiseren.

Ontdek onze artiesten

Ontdek Onze Shop

Deze nieuwe locatie biedt een ruimere en nog meer inspirerende omgeving voor onze artiesten en klanten. Met state-of-the-art apparatuur en een fris, stijlvol interieur is onze studio in Geldrop de perfecte plek voor jouw volgende tattoo. Of je nu een doorgewinterde tattoo-liefhebber bent of je eerste tattoo overweegt, onze deskundige artiesten staan klaar om je te begeleiden en te inspireren.

Ontdek onze shop