Zo, jij bent dus op zoek naar de koning der dieren op je huid? Welkom bij Tattoo Joey, waar we de majesteit van de leeuw tot leven brengen met inkt. Of je nu valt voor de kracht, moed, of de pure schoonheid van de leeuw, onze artiesten staan klaar om een meesterwerk te creëren dat bij jou past.

Leeuw tattoo ontwerp voorbeelden

Geen twee leeuwen zijn hetzelfde, net zoals onze tattoos. Bij Tattoo Joey hebben we een breed scala aan leeuw tattoo ontwerpen – van de stoere, brullende koning tot de serene, slapende reus.

Ontdek de betekenis van de Leeuw tattoo

De leeuw staat al eeuwenlang symbool voor moed, kracht, en koninklijke macht. Maar een leeuw tattoo kan veel meer betekenen; het gaat om wat de leeuw voor jou vertegenwoordigt. Misschien staat het voor je strijdlust, je leiderschap, of je beschermende aard. Bij Tattoo Joey gaan we dieper in op de symboliek om ervoor te zorgen dat jouw tattoo niet alleen mooi is, maar ook een verhaal vertelt dat echt van jou is.

Onze Tattoo Artiesten

Onze artiesten bij Tattoo Joey zijn ware meesters in het creëren van leeuw tattoos. Ze weten alles van de technieken, stijlen, en de betekenis achter deze machtige beesten. Benieuwd geworden? Kom langs op onze informatiedag of boek een video call. We vertellen je graag meer over hoe we samen jouw ideale leeuw tattoo kunnen realiseren.

Ontdek onze artiesten

Ontdek Onze Shop

Deze nieuwe locatie biedt een ruimere en nog meer inspirerende omgeving voor onze artiesten en klanten. Met state-of-the-art apparatuur en een fris, stijlvol interieur is onze studio in Geldrop de perfecte plek voor jouw volgende tattoo. Of je nu een doorgewinterde tattoo-liefhebber bent of je eerste tattoo overweegt, onze deskundige artiesten staan klaar om je te begeleiden en te inspireren.

Ontdek onze shop