Zin in iets mythisch? Een draak tattoo van Tattoo Joey voegt niet alleen een stoer element toe aan je look, maar draagt ook een diepe betekenis met zich mee. Draken staan symbool voor kracht, wijsheid en bescherming. Of je nu geïnspireerd bent door Oosterse draken die geluk brengen of de Westerse draken die macht symboliseren.

Draak tattoo ontwerp voorbeelden

Bij Tattoo Joey barsten we van de creatieve ideeën voor jouw draak tattoo. Van vurige, vliegende draken die je rug bedekken tot subtiele, kleine draken die je pols sieren, onze artiesten kunnen elk idee tot leven wekken.

Draak tattoo schouder
Draak tattoo hele arm
Draak tattoo arm

Ontdek de betekenis van de draak tattoo

De draak is een krachtig symbool met een rijke geschiedenis in vele culturen. In Azië wordt de draak gezien als een brenger van geluk, wijsheid en lange levensduur, terwijl in Westerse culturen de draak vaak staat voor kracht, moed en bescherming. Wat betekent de draak voor jou? Bij Tattoo Joey gaan we samen op zoek naar de diepere betekenis achter jouw draak tattoo, zodat deze niet alleen indrukwekkend is, maar ook een persoonlijk verhaal vertelt.

Onze Tattoo Artiesten

Onze tattoo artiesten bij Tattoo Joey zijn gespecialiseerd in het creëren van adembenemende draak tattoos. Met een passie voor hun vak en een diep begrip van de symboliek achter deze machtige wezens, brengen zij elk ontwerp tot leven. Geïnteresseerd in meer informatie of klaar om een afspraak te maken? Kom langs op onze informatiedag of boek een video call. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen jouw perfecte draak tattoo te realiseren.

Ontdek onze artiesten

Ontdek Onze Shop

Deze nieuwe locatie biedt een ruimere en nog meer inspirerende omgeving voor onze artiesten en klanten. Met state-of-the-art apparatuur en een fris, stijlvol interieur is onze studio in Geldrop de perfecte plek voor jouw volgende tattoo. Of je nu een doorgewinterde tattoo-liefhebber bent of je eerste tattoo overweegt, onze deskundige artiesten staan klaar om je te begeleiden en te inspireren.

Ontdek onze shop