Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Medusa tattoo’s

Voor de beste Medusa tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Medusa tattoo

Het zal je niet verbazen dat tattoos echt voorkomen in alle mogelijke soorten en maten. Op dit moment is het erg populair om te kiezen voor een Medusa tattoo. Kies je voor een Medusa tattoo dan is het mogelijk om bepaalde symboliek over te laten brengen en om echt iets unieks te kiezen. Nu niet iedereen echt bekend is met de Medusa tattoos en met de mogelijkheden die wij voor je kunnen zetten hebben we besloten om het een en ander in dit artikel voor jou op een rijtje te zetten!

Realisme en Medusa tattoos

Gaat het om de Medusa tattoos dan kiezen de meeste mensen ervoor om een realistische tattoo te nemen. Door een realistische tattoo zorg je namelijk voor een natuurgetrouwe afbeelding die toch even wat mooier terug zal komen op de huid. Met name bij de slangen op het hoofd zijn de details van groot belang. Dit is dan ook de reden dat de realistische Medusa tattoos de meest voor de hand liggende keuze is. Al is het natuurlijk altijd mogelijk om te kiezen voor een andere stijl als je dit leuker vindt. Keuze genoeg binnen onze shop.

Griekse mythologie – wie was Medusa?

het is natuurlijk wel handig om te weten wie Medusa is als je een Medusa tattoo wilt laten zetten. In de Griekse mythologie was Medusa een van de drie monsterlijke Gorgonen. Dit waren magische vrouwen met levende gifslangen in plaats van haar. Wie in haar ogen keek, veranderde in steen. Medusa werd onthoofd door de Griekse held Perseus. Hij gebruikte haar hoofd als wapen totdat hij het aan de godin Athene gaf om op haar schild te plaatsen. Het is een van de meest bekende Griekse mythes ooit. Niet voor niets dat de meeste mensen er wel eens van hebben gehoord.

Betekenis van Medusa

Een Medusa tattoo heeft natuurlijk een bepaalde betekenis. In veel tattoos wordt Medusa in verband gebracht met het feminisme als de vertegenwoordiging van de vrouwelijke kracht en wijsheid. Het staat dan ook gelijk symbool voor vrouwelijke verleiding. Poseidon kon de charme van deze dame niet weerstaan. Over het algemeen wordt een Medusa tattoo gekozen door dames in plaats van mannen. Een Medusa tattoo wordt ook veel genomen door mensen die fan zijn van mode nu het hoofd van Medusa gebruikt wordt als logo van Versace.

Ook een Medusa tattoo laten zetten?

Als het goed is heb je dankzij de info van hierboven een beter beeld over het laten zetten van een Medusa tattoo. Mocht je een echte fan zijn van de Griekse mythologie dan is een Medusa tattoo een super leuke optie om voor te gaan. Naast een Medusa tattoo is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor één van de vele andere goden uit het Oude Griekenland. Neem bijvoorbeeld een tattoo van de god Zeus of Poseidon. Op deze blog vind je hier veel meer leuke artikelen over die je zeker even door zou moeten lezen!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!