Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Maori tattoo

Voor de meeste unieke Maori tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk en de meeste exclusiefste tatoeages plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Maori tattoo

Als het aankomt op tattoos zijn er heel wat stijlen om voor te kiezen. De Maori tattoo behoort nog altijd tot een van de meest populaire opties die men maar kan kiezen. Omdat niet iedereen bekend is met de Maori tattoo hebben we de belangrijkste info op een rijtje gezet.

Betekenis van de Maori tattoo

De Maori tattoo is al een tijd lang erg populair als het aankomt op tattoos. Deze tattoo is te herkennen aan het feit dat er vaak gebruik wordt gemaakt van een combinatie van verschillende soorten vormen in cirkelpatroon. Deze patronen samen vertellen als het ware een volledig verhaal. Dit is dan ook gelijk de reden dat de Maori tattoo vaak wordt aangebracht als een volledige sleeve.

Een Polynesische tattoo

Een Maori tattoo lijkt in veel opzichten op een Polynesische tattoo, al zitten er wel enkele verschillen tussen. De Polynesische stammen kennen namelijk iets andere vormen dan die van de Maori. Bij de Polynesische tattoo zien we dat er vaak gebruik wordt gemaakt van wat meer lijnen in plaats van cirkels. Wel is het zo dat de Polynesische tattoos ook een persoonlijk verhaal vertellen.

Bekende Maori symbolen

Kies je ervoor om een Maori tattoo te zetten dan is het mogelijk om voor verschillende soorten Maori symbolen te kiezen. De meest bekende symbolen die worden gebruikt voor een Maori tattoo zijn:

  • Koru – dit symbool is te herkennen aan het spiraal vormig ontwerp. Het symbool komt veel voor in kunst binnen de Maori culturen. Dit symbool staat voor leven, kracht en vrede.
  • Haka – dit symbool wordt vaak gebruikt in een tattoo sleeve, al kan het ook los worden aangebracht. Het symbool staat voor innerlijke kracht. Vroeger kregen de Maori strijders de haka tattoo op hun gezicht voordat ze ten strijde trokken.
  • Hei Tiki – dit symbool staat voor geluk. Het wordt dan ook gebruikt als een soort gelukssymbool, vergelijkbaar met een klavertje vier. Het is een klein wezentje wat vaak is voorzien van een brede lach

Een Maori tattoo met een schildpad

Naast de bovenstaande symbolen is het ook mogelijk om te kiezen voor een Maori tattoo inde vorm van een schildpad. Deze unieke Maori tattoo staat symbool voor gezondheid en vruchtbaarheid. Ook wordt de schildpad in verband gebracht met vrede en rust. In de schildpad worden uiteraard weer cirkels gebruikt die kenmerkend zijn voor de Maori tattoos.

Een Maori tattoo voor vrouwen

Bij de Maori stammen is het gebruikelijk dat ook vrouwen tattoos krijgen. Dit brengt dan ook met zich mee dat een Maori tattoo is aan te merken als unisex. Doordat de Maori tattoos zo persoonlijk zijn kan je als vrouw zijnde middels een dergelijke tattoo een bepaald levensverhaal vertellen.

Als het goed is heb je dankzij de bovenstaande informatie een beter beeld gekregen over het laten zetten van een Maori tattoo. Mocht je zelf een Maori tattoo willen zetten dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze site is het mogelijk om de beste kwaliteit naalden te kopen die je op dit moment maar kunt vinden.

Veelgestelde vragen over onze tattoo naalden

Wat is een tattoo sleeve?

Wanneer meerdere tatoeages de gehele arm opvullen heb je het over een tattoo sleeve. Dit is een van onze specialiteiten!

Waar kan ik ideeën op doen voor een sleeve?

Bekijk ons portfolio op onze website of volg een van onze live sessies.

Wat zijn de kosten van een sleeve?

Elke tattoo sleeve is uniek. Onze tatoeëerders werken uitsluitend aan de meest unieke tattoo sleeves en de prijs hiervan is nooit hetzelfde.

Welke tatoeages komen vaak voor in een tattoo sleeve?

Rozen, wolken of bijvoorbeeld viking tattoo sleeves. Lees hierover meer op onze website!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!