LADIESNIGHT TATTOO JOEY

LADIESNIGHT TATTOO JOEY

Ladies night 30 april is vol!

Je kunt je dus niet meer aanmelden voor 30 april. We snappen dat je heel graag aanwezig had willen zijn! Niet getreurd, we houden zeker nog een Ladies Night! Schrijf je in voor de ladies night wachtlijst zodat je de volgende ladies night niet mist! 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
tattoo joey ladies night

Speciaal voor de ladies

De dames uit ons team organiseren 30 april 2023 weer een hele toffe ladiesnight bij tattoo Joey. Een hele avond in het teken van lekkere hapjes, drankjes, muziek, tattoos en piercings. Heb jij een tof tattoo idee vertel het onze dames op de Ladies Night. Kleinere tattoos zetten we meteen die avond al voor je. Je krijgt van ons ook 10% korting op alle piercings. De entree voor de Ladies Night is gratis! Aanmelden kan tot 25 april. 

Dit kun je verwachten ❤️‍🔥

  • Gezellig avond uit met vriendinnen
  • Heerlijke drankjes en hapjes 
  • Top kwaliteit tattoos die onze dames meteen voor je zetten
  • 10% korting op alle piercings

Ons team van de avond

Jetske

Jetske is onze fineline en micro-realisme topper. Ze zet de fijnste lijnen en weet van ieder idee een geslaagde tattoo te maken. Bekijk haar portfolio hier. 

Cynthia

Cynthia is een ware expert op het gebied van fineline en mini-realisme. Ze helpt je graag om jouw idee deze avond om te toveren tot een toffe tattoo.

Daynah

Daynah is onze top piercer. Ze zet tijdens de ladies night alle piercings met 10% korting. Ze neemt de tijd voor je. Zo krijg jij de beste kwaliteit!

Han

Han is onze mini-realisme en kleur expert. Haar gebruik van kleur is ongekend en ze is hierin uniek in Nederland. Bekijk haar portfolio hier. 


Annemieke

Annemieke is helemaal los op realisme en kleur realisme. Haar manier van tatoeëren is echt geweldig. Ze helpt je dolgraag om van jouw idee een prachtige tattoo te maken. 

Heike

Heike is een fineline artiest in hart en nieren. Ze zet jouw ideeën om tot geweldige tattoos met strakke lijnen. Je kan het zo gek niet bedenken of Heike kan je helpen. 
tattoo joey tattooshop

Ladies Night

Is vol! Schrijf je in voor de wachtlijst!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden