Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in joker tattoo’s

Voor de beste joker tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Joker Tattoo

De kans is groot dat je van plan bent om een tattoo te laten zetten. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Voordat je zomaar aan de slag kunt gaan moet je natuurlijk een keuze maken uit de vele soorten stijlen en symbolen. De Joker Tattoo is nog altijd een zeer populaire keuze om voor te gaan. Ben je benieuwd wat de betekenis is van de Joker Tattoo en waar je deze kunt laten plaatsen? Lees dit artikel dan zeker even goed door, we hebben de belangrijkste info voor je op een rijtje gezet om je op weg te helpen.

Een Joker Tattoo op je hand

De Joker Tattoo kan natuurlijk op iedere plek gezet worden. Echter zien we dat de Joker Tattoo op de hand erg populair is de laatste tijd. Dit komt met name door het feit dat de film van de Joker uit is gebracht. In de editie met acteur Jared Leto is er iemand die zich schminkt als een clown en die een Joker Tattoo op zijn hand heeft. wanneer je je hand voor je gezicht houdt krijg je met deze tattoo een zogeheten joker smile.

Een Joker Tattoo van een card

Naast de opvallende Joker Tattoo van hierboven is het echter ook mogelijk om te kiezen voor een iets neutralere soort Joker Tattoo. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een Joker Tattoo in de vorm van een kaart. Een dergelijke Joker Tattoo kan meerdere betekenissen hebben. Het kan laten zien dat je graag jong blijft en dat je waarde hecht aan plezier. Dit is met name voor de jongere mensen die op zoek zijn naar iets unieks. Het kan alleen ook een duistere betekenis hebben die laat zien dat je soms de pijn weg moet lachen. Dit hangt volledig af van de soort Joker Tattoo die je neemt.

Een Joker Tattoo van een gezicht

De meest opvallende keuze is om te kiezen voor een Joker Tattoo in de vorm van een gezicht. Bij de ene Joker Tattoo is dit een volledig gezicht met omlijningen, bij andere Joker Tattoos gaat het juist uit om een Joker Tattoo in de vorm van een open structuur. Dit is met name zo bij de mensen die een Joker Tattoo nemen die is gebaseerd op de strips van de Joker. De Joker Tattoos in de vorm van een gezicht komen in alle mogelijke soorten stijlen voor.

Kies jij voor een Joker Tattoo?

Als het goed is heb je dankzij de bovenstaande informatie een beter beeld gekregen over het laten zetten van een Joker Tattoo. Wil je zelf een Joker Tattoo zetten dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze site is het mogelijk om de beste kwaliteit naalden te kopen die je op dit moment maar kunt vinden. Neem snel een kijkje in het aanbod om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!