Stap 1: De Nazorg Begint in de Shop

Bij Tattoo Joey zorgen we ervoor dat je met de juiste nazorginstructies naar huis gaat. Onze ervaren artiesten geven je alle informatie die je nodig hebt om je nieuwe tattoo perfect te verzorgen.

Stap 2: Schoonhouden is Cruciaal

Het is essentieel om je tattoo schoon te houden. Was de getatoeëerde plek voorzichtig met milde, ongeparfumeerde zeep en lauw water. Dep het daarna zachtjes droog met een schone handdoek.

Stap 3: Hydrateren en Beschermen

Gebruik een speciale tattoo nazorgcrème of een ongeparfumeerde vochtinbrengende crème om je tattoo gehydrateerd te houden. Dit helpt bij het genezingsproces en voorkomt uitdroging en korstvorming.

Stap 4: Vermijd Zon en Zwemmen

Bescherm je tattoo tegen direct zonlicht en vermijd zwemmen tot je tattoo volledig genezen is. Chloorwater en zoutwater kunnen het genezingsproces verstoren en de kleur van je tattoo beïnvloeden.

Stap 5: Niet Krabben of Plukken

Het is normaal dat je tattoo gaat jeuken tijdens het genezingsproces. Krab of pluk echter niet aan de korstjes, dit kan de tattoo beschadigen en het genezingsproces vertragen.

Stap 6: Volg de Instructies van je Artiest

Elke tattoo en elk huidtype is anders. Volg altijd de specifieke nazorginstructies van je artiest bij Tattoo Joey voor het beste resultaat.