Stap 1: De Perfecte Artiest Kiezen

Bij Tattoo Joey werken we met een divers team van meer dan 13 getalenteerde artiesten. Elk met hun eigen specialiteit, van realisme tot fine line. Neem de tijd om de portfolio’s van onze artiesten te bekijken en kies degene die het beste bij jouw stijl past.

Stap 2: Jouw Idee, Onze Kunst

Heb je een idee voor je tattoo? Geweldig! Kom langs op onze infodag of plan een video call in om jouw ideeën te bespreken. Onze artiesten helpen je graag om jouw visie te verfijnen en klaar te maken voor inkt.

Stap 3: Voorbereiding is Key

Zorg dat je goed uitgerust bent en goed gegeten hebt voordat je naar je afspraak komt. Dit helpt je om de sessie comfortabeler door te komen. Denk ook aan losse, comfortabele kleding waar je tattoo gemakkelijk bereikbaar is.

Stap 4: Tijd voor Inkt

Op de dag van je afspraak zal onze shop manager Pim je verwelkomen in onze moderne en hygiënische studio. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en klaar bent voor je tattoo-ervaring.

Stap 5: Nazorg

Na je afspraak krijg je uitgebreide nazorginstructies mee. Het is belangrijk om deze nauwkeurig te volgen voor het beste resultaat en een snelle genezing.