Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop van Nederland

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Inschrijven
Afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Tattoo Joey Geldrop

Tattoo shop Tattoo Joey Geldrop is gespecialiseerd in realistische kunstwerken. Al jaren zitten wij gevestigd in Geldrop maar daar is verandering ingekomen. Wij zijn in 2021 begonnen met onze Privé shop. Op deze manier kunnen wij nog meer aandacht besteden aan de tattoo sessie en het beste realistische werk leveren van Nederland. Het aanbrengen van kunst op huid met een verbintenis voor het leven is een unieke manier van creëren. Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken. Tattoo Joey Geldrop is een grote shop waarin kunst en cultuur bij elkaar komen, gemaakt door gemotiveerde creatieve artiesten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en streven er dan ook naar elke dag mooie en kunstzinnige tattoos te maken!

Vaste artiesten

Joey Boon

Instagram: joeyboontattooartist

Marcel

Instagram: mars_hendrix_tattoo

Boyd

Instagram: tattoojoey_Boyd

Jetske

Instagram: tattoojoey_jetske

Leerlingen

Vito

Instagram: tattoojoey_vito

Annemieke

Instagram: tattoojoey_annemieke

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen