Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Ganesha tattoo’s

Voor de beste Ganesha tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Ganesha tattoo

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit hebben gehoord van de God Ganesha. Deze bekende god uit India is dan ook echt erg populair onder de Hindoes. Het is dan ook geen verrassing dat er veel gelovigen zijn die graag een Ganesha tattoo willen laten zetten. Met een Ganesha tattoo weet je dan ook om een bepaalde symboliek over te brengen. Nu we zien dat er nog altijd onduidelijkheid bestaat als het aankomt op de Ganesha tattoo hebben we in dit artikel het belangrijkste voor jou op een rijtje gezet om je op weg te helpen.

Goden uit India – de god Ganesha

De Ganesha tattoo is met name populair onder de mensen die het hindoeïsme aanbidden. Ganesha is een Indiase god die symbool staat voor intellectuelen, bankiers, geleerden en auteurs. Zijn naam betekent zowel “Heer van het Volk” (gana betekent het gewone volk) als “Heer van de Gana’s”. De god Ganesha heeft een dikke buik en wordt meestal afgebeeld met in zijn hand een paar ronde Indiase snoepjes. Hier is hij dan ook echt dol op.

Realisme en Ganesha tattoos

Het staat je vrij om uit alle soorten stijlen te kiezen voor een Ganesha tattoo. Nu is het wel zo dat de meeste mensen die bij ons langskomen voor het laten zetten van een Ganesha tattoo kiezen voor een realistische tattoo. Dit komt met name door het feit dat je hiermee zeker weet dat alle details op het gezicht van de god goed te zien zijn. Kies je voor een Ganesha tattoo met een minimalistisch design dan worden er vaak schaduwen gebruikt om een silhouet weer te geven.

Betekenis van Ganesha tattoo

Een Ganesha tattoo is een tattoo die echt bekend staat om de symboliek die er in is verwerkt. Los van heit dat de god zelf vaak een centrale plaats krijgt in de Ganesha tattoo wordt er vaak gebruik gemaakt van een van de onderstaande spreuken of begrippen:

Om Gam Ganapataye Namaha

Ganapataye” is een ander woord voor Ganesha. En “nahama” betekent “Ik bied u mijn groet aan en buig voor u”. Het is dan ook een spreuk die eer betuigd aan de god Ganesha.

Chaturthi

Chaturthi is de 4e dag van de afnemende maanfase na de volle maan. Hindoes geloven dat hun wensen in vervulling gaan als ze op deze gunstige dag bidden.

Laat jij een Ganesha tattoo zetten?

Als het goed is heb je dankzij de bovenstaande informatie een beter beeld gekregen over het laten zetten van een Ganesha tattoo. Wil je zelf een Joker Tattoo laten zetten dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Onze tatoeëerders zijn in staat om de Ganesha tattoo altijd weer een mooi plekje te geven bij jou op de huid. Dankzij onze site is het mogelijk om vandaag nog een afspraak te maken voor het laten zetten van de tattoo. Neem snel een kijkje op de site om te zien wat er allemaal mogelijk is voor de Ganesha tattoos!

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!