Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Disney tattoo’s

Voor de beste Disney tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Disney tattoo

Het zal je niet verbazen dat tattoos gezet kunnen worden in alle mogelijke soorten en stijlen. Zo is het erg populair om een Disney tattoo te laten zetten. Met behulp van een Disney tattoo is het mogelijk om bepaalde symboliek over te laten brengen en om echt iets unieks te kiezen. Nu niet iedereen echt bekend is met de Disney tattoos en met de mogelijkheden die gekozen kunnen worden hebben we in dit artikel het een en ander op een rijtje gezet!

Een sleeve van de Disney tattoo

Indien je te maken hebt met een echte fan is het mogelijk om een Disney tattoo in sleeve vorm te laten zetten. Bij de meeste sleeve tattoos worden er diverse figuren en symbolen gebruikt om een geheel te maken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een tekening waarin Mickey Mouse en Donald Duck samen worden gebracht. Met een Disney tattoo laat je zien dat je nog altijd speels durft te zijn of dat je veel waarde hecht aan de strips die je gelezen hebt als kind.

Een kleine Disney tattoo

Mocht je wel fan zijn van Disney maar niet zoveel zin hebben in een extreem grote Disney tattoo dan is het mogelijk om te kiezen voor een kleine Disney tattoo. Dit zijn tattoos die vaak op de rug of armen worden geplaatst. Het kan gaan om een silhouet van een stripfiguur maar ook om een handtekening van Walt Disney, de bedenker achter Disney. Over het algemeen zien we dat de kleinere Disney tattoos te herkennen zijn aan de minimalistische uitstraling. Bij de grotere Disney tattoos zien we dat er juist wat meer details worden gebruikt om onderscheid te maken tussen de onderdelen.

Black and white Disney tattoo

Waarschijnlijk weet je wel dat de oude Disney series volledig uit werden gebracht in zwart wit. Dit is dan ook de reden dat een black and white Disney tattoo erg populair is. We zien deze optie met name bij de stripfiguren die al wat langer bestaan zoals Mickey Mouse, Popeye of Goofey. In sommige andere gevallen worden er wel kleuren gebruikt om wat meer contrast toe te voegen aan de tekening. Dit zien we met name bij de Disney tattoos van Donald Duck. Bij deze Disney tattoos wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van wit nu dit de kenbare kleur is van dit figuur.

Kies jij voor een Disney tattoo?

Mocht je zelf een Disney tattoo willen zetten dan heb je dankzij de informatie uit dit artikel in ieder geval een beter beeld over de betekenis en over de symbolen die vaak gebruikt worden bij dergelijke tattoos. Ook weet je op welke plekken je hem kunt zetten en wat gebruikelijk is. Blijf zeker even hangen op deze site als je nog meer te weten wilt komen over de diverse soorten stijlen die je kunt kiezen als het aankomt op tattoos. Tevens kan je hier op de site alle mogelijke soorten naalden vinden voor het zetten van een Disney tattoo.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!