Tattoo Joey de nummer 1 tattooshop in Anubis tattoo’s

Voor de beste Anubis tattoo’s van Nederland moet je bij Tattoo shop Tattoo Joey zijn. Al onze artiesten ontwerpen hun black and grey tatoeages zelf. Dit zodat onze artiesten alleen het beste werk tatoeëren en een exclusieve tatoeage plaatsen bij u.

  • Nr. 1 Tattooshop in Realistische tattoo’s van Nederland

  • Bekend van Shownieuws en andere tv programma’s

  • Goedgekeurd door de GGD en Tattoo platform

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

  • Privé shop zodat alle focus tot een kunstwerk resulteert

Ja, ik wil een afspraak maken
“Wij beloven u dat u versteld zult staan van alle kunstwerken”

Joey heeft mijn droom kunnen verwezenlijken

André Hazes jr

Ik vind hem persoonlijk de beste

Thomas Berge

Als het al niet de allerbeste is dan komt hij zeker in de buurt van de beste!

Danny Froger

De tattoo sleeve specialist van Nederland

Een tattoo sleeve bij Tattoo Joey laten zetten? Je kan het zien als een stuk kunstwerk op jouw huid! Wij ontwerpen al onze sleeve’s zelf. De sleeve kan een verhaal beeld geven of je kan alle ruimte benutten voor een heel groot kunstwerk. Hoe onze tattoo sleeves in elkaar overlopen? Welke elementen wil je laten terugkomen? Welke tattoo stijl wil je? Wat zijn hier de kosten voor? Al deze informatie vindt u op onze tattoo sleeve pagina!

Ja, ik wil een tattoo sleeve

Live in gesprek met Joey

Joey gaat elke week Live op Instagram om alle vragen te beantwoorden van zijn volgers. Heeft u nog een vraag of wilt u graag iets weten over Joey? Join dan een van onze live sessies!

@tattoojoeyholland
@joeyboontattooartist

Tattoo shop Tattoo Joey

Bij Tattoo Joey kunt u terecht voor de aller realistische tatoeages van Nederland. Alle ontwerpen van tattoo’s creëren onze artiesten zelf en de mogelijkheden zijn oneindig.

Ontdek onze tattoo shop

Tattoo’s voor mannen

Tattoo shop Tattoo Joey ontwerpt de meest realistische tattoo’s voor mannen die er zijn. Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden en ons portfolio?

Ontdek tattoo’s voor mannen

Tattoo’s voor vrouwen

Ook vrouwen kunnen natuurlijk terecht bij tattoo shop Tattoo Joey.  Voor de meest elegante en realistische tattoo’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontdek tattoo’s voor vrouwen

Alles wat je moet weten over de Anubis tattoo

Zoals je waarschijnlijk wel weet is de God Anubis één van de meest bekende goden uit het Egyptische rijk. Er zijn dan ook veel mensen die wel bekend zijn met het oog van Anubis. Door de populariteit van deze God is er op dit moment veel vraag naar een Anubis. Ben je benieuwd wat een Anubis tattoo is en waar je deze kunt zetten? Lees dan snel verder, wij hebben voor jou de belangrijkste informatie in dit artikel even allemaal op een rijtje gezet!

Goden tattoos design uit het Oude Egypte

Er zijn de laatste tijd steeds meer mensen die ervoor kiezen om een tattoo op basis van mythologie te nemen. Dit geldt dan ook voor de mensen die een Anubis tattoo laten zetten. Anubis was een god met een jakhalshoofd die de dode koningen naar het hiernamaals begeleidde. Wanneer koningen door Osiris werden gekeurd, plaatste Anubis hun hart aan de ene kant van een weegschaal en een veer aan de andere kant. De god Thoth registreerde de resultaten die aangaven of de koning de nawereld mocht binnengaan. Anubis was de zoon van de goden Osiris en Nephthys.

Realisme en Anubis tattoos

Hoewel het mogelijk is om uit heel wat stijlen te kiezen voor de Anubis tattoo zien we dat een tattoo op basis van een realistisch design nog altijd de meest populaire keuze is. Dit is natuurlijk niet zo raar, bij een tattoo op basis van realisme zijn alle details namelijk mooi te zien. Bij een Anubis tattoo kan dit zich vertalen in veel details op het gewaard van Anubis of voor het iris in het oog. Het spreekt voor zich dat het ook mogelijk is om voor een minimalistisch design te gaan als je dit mooier vindt.

Betekenis van Horus tattoo

Veel mensen die ervoor kiezen om een Anubis tattoo te zetten kiezen ervoor om het oog van Horus terug te laten komen. Het mysterieuze Oog van Horus is een van de beroemdste symbolen uit het oude Egypte. Oude Egyptenaren gebruikten het als een symbool van bescherming, koninklijke macht en goede gezondheid. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het Oog van Horus tatoeages zo populair zijn in combinatie met andere Egyptische tatoeages. Zo kan je bijv. een sleeve maken waarin verschillende soorten symbolen worden gecombineerd tot een groot geheel.

Zelf Anubis tattoo laten zetten?

Je hebt met de informatie uit dit artikel wel kunnen zien dat je met een Anubis tattoo alle mogelijke kanten op kunt. De veelzijdigheid aan opties maakt dit dan ook echt tot een super leuke optie om zelf voor te kiezen binnen onze tattooshop. Wij zijn in staat om alle mogelijke soorten Anubis tattoos te zetten bij jou op je arm, been of rug. Hiervoor ben je bij ons op de site namelijk aan het juiste adres. Neem ook zeker een kijkje bij de vele andere artikelen die je hier op de blog kunt vinden.

Momenteel zit Tattoo Joey vol

spijt ons maar wij krijgen teveel aanvragen binnen en kunnen deze helaas niet allemaal beantwoorden. Hiervoor hebben wij een wachtlijst samengesteld en nemen wij z.s.m. contact met u op wanneer er plekken vrij komen!