fbpx
Tattoo-Joey-Holland-logo-2
Tattoo-Joey-Holland-logo-mobile-4
Zodra je de shop komt binnenlopen, merk je
meteen dat de aandacht hier volop uitgaat naar de klant.

Afspraak maken bij Tattoojoey Holland

Om een afspraak te maken, zouden wij graag een aantal dingen van je willen weten. Zo kunnen we jou op de juiste manier informeren over je toekomstige tattoo. Vergeet geen voorbeeld van het design wat je wilt toe te voegen!

Extra service voor grotere projecten

Voor de grotere projecten (sleeves, rugstukken, borststukken etc.), maar ook voor de kleintjes natuurlijk,  bieden wij een extra service aan:

–          Telefonisch gesprek (via Instagram chat) met de shopmanager waar je alle vragen kan stellen en uitleg krijgt op een tijdstip wat jou uitkomt;

–          Infodagen op zaterdagen van 10:00 tot 18:00 waar jij alle vragen aan onze shopmanager kan stellen en de shop kan bekijken (3 locaties: Geldrop, Roermond en Zwolle).

Meer informatie over Zaterdag Infodag? Klik hier.

 

Na het ontvangen van jouw mail zullen wij jou zo snel mogelijk bellen (via Instagram chat) voor een consult of om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken - Tattoo Joey
Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Vragen, twijfels, problemen? Wij zijn hier om u te helpen!
Verbinden...
Welkom bij Tattoo Joey. Laat je gegevens achter zodat we, zelfs als je niet op de site bent, contact met je op kunnen nemen.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Welkom bij Tattoo Joey. Laat je gegevens achter zodat we, zelfs als je niet op de site bent, contact met je op kunnen nemen.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht