Een culinaire belevenis met onze privékok

Onze Ladies Night begon met een culinaire reis verzorgd door een getalenteerde privékok. De avond werd gevuld met kleine gerechten en de kok maakte er een leuke show van. Het was een perfecte start van een avond vol beauty, tattoos en super lekker eten.

Piercing versieringen

Naast tattoos boden we ook de mogelijkheid om piercings te laten zetten. Onze ervaren piercers zorgden voor een veilige en stijlvolle toevoeging aan ieders look, perfect voor degenen die iets nieuws wilden proberen.

Make-up en haarstyling: ja het was zeker een verwen avond

Een team van professionele make-upartiesten en haarstylisten stond klaar om elke dame te transformeren. Van subtiele accenten tot glamoureuze make-overs, iedereen werd helemaal verwend dankzij onze toppers! En uiteraard werd dit niet gedaan met een leeg glas maar een lekkere pornstar Martini mocktail erbij.

De avond is pas goed afgerond met kleine en fine line tattoos

De avond was niet compleet zonder de aller mooiste fine line en kleine tattoos ontwerpjes. Onze artiesten creëerden prachtige kleine tattoos, perfect als aandenken aan een onvergetelijke avond.

Pre register je nu voor onze volgende ladies night

Wil je hier graag ook een keertje bij zijn? Pre register dan nu voor onze ladies night en wie weet maak jij kans om ook te mogen genieten van deze geweldige Beauty & tattoo belevenis!

LADIES NIGHT WACHTLIJST

Wil jij er de volgende ladies night bij zijn? Schrijf je dan in voor de wachtlijst en krijg als eerste een berichtje voor de volgende ladies night!